rozhodl jsem se, že se pokusím vám udělat recenzi, respektive nastínit a napsat něco o notebooku, který jste mi zde doporučili a tímto třeba pomůžu ve výběru někomu, nikdy jsem recenze nedělal..
Požadavky byli notebook do 20 000, který budu mít na běžné uživání, filmy youtube streamy, hry typu lol/wow, na kterých nepotřebuju hrát na ultra detaily jo a ta podsvícená klávesnice

Notebook po prvním zapnutí mě překvapil opravdu svižností ( předpokládám, že ten ssd tam není jen tak ), os se zapíná opravdu tak 5 sekund. Je to můj druhý notebook od lenovo a očekával jsem různé smetí programů už nainstalovaných od značky, ale opak byl pravdou, odinstaloval jsem opravdu jen dvě věci, které byly úplně nepotřebné(je známo, že firmy zasírají svým softwarem notebooky). Zatím jsem nainstaloval pouze League of Legends a to hraji na high detailech na plné fps bez jediného dropu. Co mě ještě velmi mile překvapilo byl zvuk, nesetkal jsem se u notebooku s tak hezkých a vyváženým zvukem ´´audio by HARMAN´´, obraz je taky super. Co se týče zevnějšku, klávesnice je jemně podsvícená, žádný bláznění s barvama, klasické bílé, příjemné. Notebook se zprvu jakoby jevil i jakoby nebyl plastový(bohužel je, nechci si nic nalhávat

. Notebook vypadá jinak celkově elegantně, nevrže, plasty jsou udělány a zkompletovány poctivě.Na to jak je tenký, je trošku na můj vkus těžší ( ale já ho nikam netahám, další problém solved ). Notebook jinak vypadá nádherně, je perfektní i na nějaké přednášky, do školy, popřípadě i pro slečny, které většinou chtějí nějaký mac ( zepředu vypadá dost podobně ). Akorát by mohli dělat verze ssd + hdd, ale co už bych za ty peníze chtěl, že ? Já osobně mám 256ssd verzi. Nepotřebuji 1 tb hdd, ale to už je pak na vás na co notebook budete využívat, já osobně bych šel zase po 256gb verzi, ikdyž třeba budu mluvit jináč po 2 měsících. Má totiž rozdělené disky na 2, jeden má Lenovo na své programy a drivery ( 22,4 / 29,9 gb volných ) a druhý windows kde je 156/196gb volných ( momentálně League of Legends nainstalováno ). Pro filmaře, kteří si rádi uchovávají majetek interně spíš tu 1tb, já to vyřeším externím hdd.
Popřípadě kdo by měl nějaké dotazy ohledně dalšího chodu, zeptejte se, snad tímto někomu pomůžu s výběrem, protože za tu cenu, je to jasná koupě

PS: hodím sem fotku