ruský soft

...

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

ruský soft

Příspěvekod aldik » 25 úno 2008 12:19

ti rusáci se nezdaj ale maj dobré programky .. např. QIP nebo AIMP ne hudbu ( http://www.aimp.ru/ )na stahuj.cz je i čeština a skiny

Znáte někdo eště nějaký jiný ruský prográmek ale aby byl stejně dobrý jako QIP nebo AIMP ??

P.S. AIMP může skvěle konkurovat pitomému Winampu :evil:

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 25 úno 2008 13:53

AIMP je totalne nejlepsi. Podporuje mi tlacitka na klavesnici coz winamp ne.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 26 úno 2008 21:03

Tady je také trocha recenze.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: ruský soft

Příspěvekod maiki » 26 úno 2008 21:32

aldik píše:AIMP může skvěle konkurovat pitomému Winampu :evil:

V čem je ten program lepší než Winamp? Mám odzkoušen kromě Winampu také Foobar 2000 a mohu s jistotou prohlásit, že Winamp je nejvýkonnější přehrávač hudby široko daleko. Jeho mediální knihovna má rychlé a přehledné vyhledávání, jeho přehrávání je bezchybné i přes digitální SPDIF, což se o Foobar rozhodně říci nedá, má skvěle zvládnutou práci s hlasitostí při přeskakování stop, je to velmi přirozené a hodně to znamená, Direct Sound je podporován rovněž na výbornou - hovořím teď o jiné hloubce než 16bit. Podpora všech lossless formátů co používám také výborná. Jako bonus skvělé vizualizace jako Milkdrop 2 běžící na 60 fps přes celou obrazovku. Opravdu nevím o žádném jiném přehrávači než je Winamp, který bych označil za plně postačující. Jak Foobar tak Windows Media PLayer mi přes SPDIF dělali jen problémy. Jedině Winamp. Je odladěný, poctivě za ta léta ukovaný kousek.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 26 úno 2008 23:18

Podporuje ti winamp tlacitka na klavesnici jako play/stop atd? K cemu ty vizualizace jsou? Akorat to zatezuje procesor. Stejne, kdyz posloucham na kompu hudbu tak sem u toho na netu nebo neco delam a nepotrebuju mit pres celou obrazovku vizualizaci :D . Winamp je taky narocnej na pamet. To uz je lepsi WMP. Pro me je proste da best AIMP.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod maiki » 27 úno 2008 02:55

Winamp mi mediální tlačítka na klávesnici nepodporuje, a je mi to jedno, protože by mě spíše zajímalo jak jej ovládat z dálkového ovladače od AV receiveru, což je ale trochu jiná kapitola. Vizualizace jsou velmi efektní, a dokáží oživit večírek. Chtěl bych podotknout, že Winamp používám jako osamělou aplikaci na přehrávání hudby. Jak jsem psal, umí to, co ostatní přehrávače zdaleka nedosahují: bezchybné přehrávání přes SPDIF, inteligentní manipulace s hlasitostí při manipulaci s přehráváním, výborný výstup přes Direct Sound. Mezi jeho velmi silnou stránku řadím také Media Library, velmi rychlé a efektní třídění včetně náhledů na obaly alb. Winamp má také bezchybnou podporu Unicode - důležité pro českou a další nezápadní tvorbu (azbuka). Až budu mít dost času, zkusím ten ruský program, ten totiž neznám. Uvidím jak bude zvládat výše popsané, hlavně mě zajímá jak bude vysílat audio přes SPDIF (Foobar i WMP s tím měly ohromné problémy, vždy na začátku stopy asi sekundová pauza kdy se to synchronizovalo s receiverem - no prostě amatérské nedoladěné...). Taky jsem zvědav jestli Rusáci inteligentně zacházejí s hlasitostí. Nejsem zvědavý na to, když se přesunu na jinou skladbu aby mi to naráz useklo a naráz začalo hrát něco jiného, chci tak jak to dělá Winamp - jemně a rychle stáhnu hlasitost a jemně a rychle naberu na další stopu, to samé platí pro přeskakování v rámci skladby. Pochopitelně nejsem zvědavý tohle někde nastavovat, Winamp to už umí od prvotní instalace. No uvidíme. Jo a Winamp zatěžuje např. Celeron 420 asi na 5 procent a míň při přehrávání FLAC, což je pochopitelně náročnější než MP3. Např. Pentium 166 MMX nebylo FLAC schopno v reálném čase ani dekódovat (pouze ve Foobar a při velkém vytížení ovšem s jeho neduhy rozuměj prostotou a omezeností inteligentnosti přehrávání).

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 27 úno 2008 11:48

Uz jenom to, ze nepodporuje multimedialni tlacitka me vadi, protoze sem na to zvyklej.
Pravidla PC-Help

Zpět na “Vše ostatní (sw)”