Toho jsem si taky všiml, ale jde mi o to, aby se ten panel nidky nezobrazil. Když chci něco sám najít dám si CTRL+F. Nechci funkci rychlého hledání. Vidím to na uinstal a jiný prohlížeč, protože když dám google.cz a začnu psát tak první písmeno se mi zobrazí v google liště a zbytek se mi začne psát do panelu pro rychlé vyhledávání, takže musím vzít zase do ruky myš, kliknout na křížek a znovu kliknout do kolonky googlu.
Dodatečně přidáno po 12 minutách 25 vteřinách: Už to mám, paráda.
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Dobrý den,
na nedávno pořízeném notebooku s Windows 11 mi funguje prohledávání v průzkumníku souborů tak pomalu, že je to k nepoužití. Ve složce s několika obrázky to vyhledá soubor podle názvu v řádu sekund, ale třeba složku s 86 GB, 15000 souborů...
Poslední příspěvek
Děkuji Vám za reakce. Chyba byla jako obvykle na mé straně. Nesmyslně jsem nechal v nastavení prohledávání obsahu v neindexovaných složkách. Prostě se to zadává zase trochu jinak než v předchozích verzích. Systémy se stále upgradují, ale s uživateli...