Zdravím,
můj otec má paměťovou kartu, která je stará +- 5 let a je na nich spoustu fotek. No a včera si koupil nový mobil a tu paměťovou kartu chtěl logicky přendat z toho starého do toho nového. Když to udělal, v tom novém mobilu mu to vyhodilo hlášení, že paměťová karta je poškozená a možnost zformátování dat. To jsem nejprve nedělal a zkusil jsem tu paměťovku načíst v jinačích mobile (neúspěšně) a potom i v notebooku přes čtečku (taktéž neúspěšně).. Ovšem, když jsem jí načítal přes tu čtečku, tak to v noťasu udělalo klasický zvuk, který se zahraje, pokud připojíte něco do usb portu. Hledal jsem také na internetu nějaké řešení. Program recuva mi nezobrazil tu sd kartu. Potom jsem se rozhodl, že tu kartu v mobilu zkusím zformátovat a následně se pokusím obnovit data. Klikl jsem v mobilu na tlačítko zformátovat, napsalo to "mazání dat" a potom nic... Restartoval jsem mobil a opět to vyhodilo, že karta SD je poškozená.
Děkuji za rady.
(karta je Kingston 16Gb)
Nefunkční sd karta
Re: Nefunkční sd karta
Takže karta je možná po smrti, navíc jsi jí zformátoval, a při tom nejspíš všechny fotky důkladně vymazal... :-/
GetDataBack, R-studio, Photorec - některý z nich možná nějaké zbytky najde.
GetDataBack, R-studio, Photorec - některý z nich možná nějaké zbytky najde.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Chapu spravne, ze pametova karta, na ktere jsou dulezita data, je jen tak prendavana z jednoho zarizeni do druheho?
Co ukazuje spravce disku ve Windows?
Co ukazuje spravce disku ve Windows?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Paměťovou kartu jsi odebral teprve po "Odpojit kartu SD" (bezpečné odpojení a odebrání karty), nebo jsi ji jen vyjmul?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Predpokladam ze z telefonu ji vyndal kdyz byl vypnuty.
Prostě ji vyjmul, když byl zapnutý.. Vím, že to není dobře ale už se stalo... Potřebuji jenom vědět, jestli půjdou ty data ještě nějakým způsobem obnovit a pokud ano tak jakým...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obávám se, že je po fotkách.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5412
-
od Baggy