A to jsem myslela, že je vše ok.Pustím čudlíkem pc naskočí biostar a nic ticho - restartnu a opět nic - po třetí vypnu pc a znova zapnu naskočí biostar a pak konečně nabíha profesional pak naskočí složky které nikdy nenaskakovali otevře se složka hp,abode akrobat 7 a co s tím já vím že mám ty programy,ale co po mě chtějí netuším.Vím že virus to asi nebude že by mi docházelo něco v pc? Jinak díky za rady
//komp se zdá být čistý
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=24682
//Baron Prášil
Problém se startem Windows
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
a to pomůže?
Našla jsem potvůrku trojana a jednoho drobného škůdce.Tak uvidíme co se bude dít ,zatím jsem nevypla pcčko co kdybych ho už nespustila
no raději té veselosti nechám.Jen doufám že vše bude ok.

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak doufám, že už bude problém pryč, ale podle toho, co jsi popisovala, by to mohl být problém hardwaru.Pokud se problém znovu objeví, tak napiš i konfiguraci svého PC.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
kuk
Tak už je to ok.Zatím jde vše zapnout v pohodě,ale co ty dvě složky po zapnutí pc naskočí mi na plochu otevřená složka HP a složka acrobat 7 složku Bleutooth jsem odinstalovala už nepožívám bleuth.Tak to chce budto odinstal nebo aktualizaci jinak už nevím - je to maličkost ,ale člověk se učí pořad všemu.No a moje konfigurace pc tak to je staré pcčko 4 roky
tak raději nic nevědět.
.Díky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4244
-
od RIKI22