Zdravím.
Mám Wifi oni mi řekli jednu Ip adresu (vsechno co je v TCP/IP nastaveni), kterou jsi mám napsat do PC mě internet běží 2500Kbps Jelikož jsme chtěl připojit jěště jeden PC tak jsem vzal kabel a připojil jsem vše do switche ale na druhem pc to běží 120Kbps což je hrozné.
Nevíte proč to tak je ?
/přesunuto do vhodnější sekce
/mikel
WIFI - DVA PC
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
pokud platíš rychlost na 1 PC tak nemážeš mít dva, jedine když dáš ROUTER ... pokud dáš router...poskytovatel internetu vidí jen tvůj PC to co je za ním/ druhý PC nevidí .. pokud jde o switch .. poskytovatel vidií všechny PC, které máš připojené ... tutíž podle mě snížil rychlost ..
"Možná se pletu ... ! "
"Možná se pletu ... ! "
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady bude bohužel asi problém, protože to vypadá na to, že se do sítě mohou připojit pouze určité IP nebo MAC adresy.
Vyřešit by se to asi dalo tak, že bys požádal o přidělení další IP nebo si pořídil proxy server nebo NAT, ale to jsou docela nákladné záležitosti, takže nejschůdnější by bylo požádat o přidělení adres pro další PC.
Vyřešit by se to asi dalo tak, že bys požádal o přidělení další IP nebo si pořídil proxy server nebo NAT, ale to jsou docela nákladné záležitosti, takže nejschůdnější by bylo požádat o přidělení adres pro další PC.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5408
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58