Noctua vs. CM GeminII

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sektor
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Noctua vs. CM GeminII

Příspěvekod Sektor » 03 bře 2008 15:38

rozděleno od původní diskuze zde - kde se neřeší co je lepší jelikož Zephyr26 si nechce kupovat jiný větrák!
Weslo

2 Kein : Nejvýkonnější je v současné době ten Noctua , ikdyž je paradoxně nejškaredší :)
*viz celej web a testy :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Reklama
Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 03 bře 2008 15:49

nejvykonnejsi je gemin noctua ty testy vyhrava diky tichost/vykon

zao
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 03 bře 2008 16:24

gemin je shit možná má velkej pasiv ale rozhodně to teplo nerozptýlí tak dobře jak noctua
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 03 bře 2008 17:13

zao píše:gemin je shit možná má velkej pasiv ale rozhodně to teplo nerozptýlí tak dobře jak noctua

http://www.svethardware.cz/art_doc-88BD ... A8F4D.html

vic uz tedy nereknu :wink: gemin je gemin ;)

Sektor
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Sektor » 04 bře 2008 18:22

2 Kein : Mno pasiv bych si do PC určitě na CPU nedal. grafiku už vůbec né a to ikdyby mi to dával na méně jak současných 34 stupňů s box chladičem ... když odpojím 3 ventilátory v case, jede mi to v systému na 39-41 ... pevně věřím, že po nasazení passivu Germin bych měl těch 45 bez větráčku určitě - jelikož i na věci za 900CZK platí fyzikální zákony o teple apod :)

Noctua je noctua :)

ps : Když už se tedy řídíš českými testy lidí co se nudí ... proč sis vybral v pořadí 7. nejlepší větrák na CPU, když sis mohl pořídit 6 jiných a dokonce i Germina o 400CZK levněji a pokud uvážím to modré světýlko v case, tak + 200CZK za větrák ... => stejně o 200CZK levnější ?
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.

Kein
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kein » 04 bře 2008 20:03

Sektor píše:ps : Když už se tedy řídíš českými testy lidí co se nudí ... proč sis vybral v pořadí 7. nejlepší větrák na CPU, když sis mohl pořídit 6 jiných a dokonce i Germina o 400CZK levněji a pokud uvážím to modré světýlko v case, tak + 200CZK za větrák ... => stejně o 200CZK levnější ?

uz sem to zde rikal libil se mi vzhledove a gemin nebyl bohuzel na sklade a popravde koupil bych si ho zase teda pokud by nebyl gemin vzhled je pro mne jak uz sem rek dulezity pokud se podivas po topicech tak zjistis ze jsem chtel podsviceny pekny a vykony chladic - to zalman splnuje :) noctua bohuzel ne...ale tim netvrdim ze jeto spatny chladic jen bohuzel se mi nelibi ;) navic je zalman levnejsi 8)

jinak pokud sis nevsim tak gemin tam byl osazen dvouma 120mm vetrackama ;) takze fyz zakony jsou na stane geminu + gemin stoji 990kc + 2x 120mm vetracky se vyplati jednoduse lepe nez noctua ver nebo ne...ale jak uz sem rek problem je velikost ..gemin je proste gemin ;)

jiank tyhle testy jsou objektivni nejdriv si je precti ...ale pokud mas nekde stranku kde tvrdi ze noctua je vice vykonejsi nez gemin pls hod mi zde link :number1: rad se priucim

Zpět na “Vše ostatní (hw)”