Přihlášení do Routeru Vyřešeno
Přihlášení do Routeru
Nevěděl jsem kam to zařadit... Nemohl by mi někdo poradit jak se přihlásit do routeru? Tedy já vím... zadat IP adresu do prohlížeče, ale kde zjistit ty údaje :)
CPU: AMD FX-6300 (OC 3700MHz)
GPU: Sapphire Nitro Radeon R7 360
HDD: Seagate Barracuda 1TB
SSD: AMD Radeon R3 120GB
RAM: Vengeance Dual Channel DDR3 1600MHz (2x4GB kit)
Re: Přihlášení do Routeru
Jaký údaje? IP adresu? Tu zjistíš, když zadáš do příkazového řádku příkaz "ipconfig" - IP adresa routeru bude označená jako výchozí brána.
A jestli myslíš přihlašovací údaje, tak to by mělo být v návodu toho routeru.
A jestli myslíš přihlašovací údaje, tak to by mělo být v návodu toho routeru.
a já nemám návod 

Tak sa pozri na stránku výrobcu .
Většinou všechny potřebné údaje pro prohlášení do routeru bývá vylepeno přímo na routeru.Pokud to tam není tak postupuj dle návodu Grandera.
Člověk který neví jak se dostat do routeru by se v něm neměl hrabat 

Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Erikprvní:A jak by se to podle tebe měl naučit???Tohle je fórum který má lidem pomoct když nevědí a ne je urážet.!!!
Dodatečně přidáno po 1 minutě 58 vteřinách:
Sam sem o tom neměl před rokem ani páru a ted pod firmou řeším denně stavbu sítí a taky sem se ucil stylem pokus omyl dotaz....
Dodatečně přidáno po 1 minutě 58 vteřinách:
Sam sem o tom neměl před rokem ani páru a ted pod firmou řeším denně stavbu sítí a taky sem se ucil stylem pokus omyl dotaz....
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
ted pod firmou řeším denně stavbu sítí -a nevíš jak se dostat do routeru?Manuál k danému zařízení najdeš na stránkách výrobce daného HW.A pokud nepomůže tak kladivo a šroubovák to jistí.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To richchie: pharic není tazatel, na to jak se dostat do routru se ptá DJ_Mike.
To pharic: Ano, fórum je od toho aby poradilo, ale zase nemá cenu radit v něčem, když pak výsledkem může být nefunkční síť. Někdy pomůže si projít jiné příspěvky daného uživatele... Někdy je prostě třeba přiznat si své hranice (proto se taky nerýpu v zásuvkách, což neumím, ale v PC nemám problém).
Ideální dotaz by byl:
Mám ten a ten router, nejde se mi do něj dostat, chci změnit to a to. Pak by dostal odpověď jak se tam dostat, a jak to změnit, ale takto je upozornění na to, že může udělat víc škody než užitku myslím na místě (pravda, mohlo to být jiným způsobem, ale zase na druhou stranu, nikdo z rádců ani moderátorů není placený za to, že tu budem vysedávat, vždy jen s dobrou náladou a odpovídat, všichni jsme jen lidi a to co děláme děláme z dobré vůle a proto, protože nás to baví a chceme pomoct... Ale tak jak ostatní musíme žít i své reálné životy a řešit reálné problémy...).
To pharic: Ano, fórum je od toho aby poradilo, ale zase nemá cenu radit v něčem, když pak výsledkem může být nefunkční síť. Někdy pomůže si projít jiné příspěvky daného uživatele... Někdy je prostě třeba přiznat si své hranice (proto se taky nerýpu v zásuvkách, což neumím, ale v PC nemám problém).
Ideální dotaz by byl:
Mám ten a ten router, nejde se mi do něj dostat, chci změnit to a to. Pak by dostal odpověď jak se tam dostat, a jak to změnit, ale takto je upozornění na to, že může udělat víc škody než užitku myslím na místě (pravda, mohlo to být jiným způsobem, ale zase na druhou stranu, nikdo z rádců ani moderátorů není placený za to, že tu budem vysedávat, vždy jen s dobrou náladou a odpovídat, všichni jsme jen lidi a to co děláme děláme z dobré vůle a proto, protože nás to baví a chceme pomoct... Ale tak jak ostatní musíme žít i své reálné životy a řešit reálné problémy...).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
I,když s pc nemám prakticky nic společného tak jen obyčejnou dedukcí dojdu k-
MANUÁL
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=zji%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD+ip+adresy
a RESET routeru.
MANUÁL
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=zji%C5%A1t%C4%9Bn%C3%AD+ip+adresy
a RESET routeru.
Ano ale já jsem si jist že nic nezničím... nejsem magor co přenastaví úplně všechno.. Jako každý jiný potřebuju vědět jak se svým routerem pracovat.. a když neznáš administrační prostředí routeru tak si ve středověku 
Dodatečně přidáno po 7 minutách 59 vteřinách:
Mimochodem můj modem už na huawei není.. řekněme že je 3 roky starý a už se nevyrábí i tehdy to byl 3. svět

Dodatečně přidáno po 7 minutách 59 vteřinách:
Mimochodem můj modem už na huawei není.. řekněme že je 3 roky starý a už se nevyrábí i tehdy to byl 3. svět

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jednoduchá odpověď.Poptej se toho,kdo ten router nastavil ať ti zdělí heslo.Pokud nikdo takový není tak ho resetuj a nastav k obrazu svému.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1599
-
od kecalek