To nebylo na tebe, ale na toho kdo tvrdi ze legalni je pouze predinstalovany system. Legalne zakoupenou mas licenci Windows s notebookem, o tu nemuzes prijit tim. ze smazes oddil pro obnovu. Kdyz vymenis harddisk, taky nebudes mit oddil pro obnovu.
Ty Windows co tam byly predinstalovane se lisi od tech co instalujes z DVD pouze tim, ze obsahuji predinstalovane ovladace pro tvuj pocitac a pouzivaji aktivaci pomoci SLIC klice v BIOSu a certifikatu, takze nepotrebuji zadat produktovy klic, respektive je pouzit obecny stejny na vsech pocitacich s predinstalovanymi Windows.
Kdyz mas instalacni DVD nebo flashku Windows, nepotrebujes oddil pro obnovu. Jen po instalaci musis doinstalovat chybejici ovladace.
Instalacni DVD z uloz.to jsme ti doporucovali proto, ze obsahuje aktualizace do roku 2017. Originalni DVD od Microsoftu s SP1 je z roku 2011, takze pokud pujde nainstalovat, bude nekolik hodin aktualizovat system a na novejsich pocitacich vyzaduje dalsi ovladace v prubehu instalace.
Nevim jestli se to uz resilo: v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? Na tom zalezi to jak se Windows pri instalaci budou chovat a co vse dovoli.
Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno
Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1
Petře, když si systém koupím, pak ho mám kde reklamovat a v případě potíží mám právo na náhradu škody. Pokud si to ale stáhnu od petr22 z uložto, pak mi nikdo nic neuzná a MS mne ještě bude žalovat.
Tady je od počátku problém ve špatném systému, jinak je to práce na 2 hodiny i s ovladači!
A napadlo mne, že napíšu přímo na MS jak to s těmi legálními systémy z uložto je, ale vám to bude stejně fuk.
Tady je od počátku problém ve špatném systému, jinak je to práce na 2 hodiny i s ovladači!
A napadlo mne, že napíšu přímo na MS jak to s těmi legálními systémy z uložto je, ale vám to bude stejně fuk.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Nepodařilo se, stále stejná chyba viz obrázek
znamená to tedy, že bez zakoupení nového instalačního WIN nemohu mít dále 64 verzi?
způsob nahrání dat z ULOŽTO , smazání oddílů + omylem 32´fungoval, ale 64 ne
způsob s programem na správu oddílů mi smazal 32, 64nejdou nainstalovat, takže abych mohl aspoň nějak fungovat, musím znovu stáhnout a nainstalovat aspoň 32
Pokud mi tedy někdo nedokáže poradit, zda existuje jiná varianta získání OS WIN 7, když jsem jej s notebookem zakoupil, ale na notebooku se (kvůli způsobu 1) už nenachází ani recovery verze
Dodatečně přidáno po 7 minutách 22 vteřinách:
ERIK co je podle Tebe vhodné poradit na fóru amatérovi, když je to podle Tebe práce na 2 hodiny i s ovladači?
Bude tedy k něčemu vůbec zakoupit si systém 64 legálně, když ten z linku mi nainstalovat nejde?
Nebo tedy opravna za 2 tisíce?
znamená to tedy, že bez zakoupení nového instalačního WIN nemohu mít dále 64 verzi?
způsob nahrání dat z ULOŽTO , smazání oddílů + omylem 32´fungoval, ale 64 ne
způsob s programem na správu oddílů mi smazal 32, 64nejdou nainstalovat, takže abych mohl aspoň nějak fungovat, musím znovu stáhnout a nainstalovat aspoň 32
Pokud mi tedy někdo nedokáže poradit, zda existuje jiná varianta získání OS WIN 7, když jsem jej s notebookem zakoupil, ale na notebooku se (kvůli způsobu 1) už nenachází ani recovery verze
Dodatečně přidáno po 7 minutách 22 vteřinách:
ERIK co je podle Tebe vhodné poradit na fóru amatérovi, když je to podle Tebe práce na 2 hodiny i s ovladači?
Bude tedy k něčemu vůbec zakoupit si systém 64 legálně, když ten z linku mi nainstalovat nejde?
Nebo tedy opravna za 2 tisíce?
Nic kupovat nemusis. Kupuje se licence Windows a tu mas platnou. Je klidne mozne, ze v souboru, ktery jsi stahoval, pri stahovani vznikla chyba, takze instalacni soubory nebo jeden z nich (ten nejvetsi) je poskozeny. Tohle vypada na poskozene instalacni medium, nic jineho bych v tom nehledal.
Je to presne tento soubor:
Windows_7_SP2_x64_leden_2017_USB3_UEFI_GPT_cz_sk.iso
Je to upravene instalacni DVD od Microsoftu, obsahujici aktualizaci a podporu UEFI a USB 3.
Skus soubor stahnout znova a znova vytvorit instalacni flashdisk.
Muzes skusit i instalacni medium primo od Microsoftu (je z roku 2011), stahnes ho pomoci teto aplikace:
https://www.heidoc.net/joomla/technolog ... nload-tool
Predinstalovany system mas pravo reklamovat a vztahuje se na nej podpora vyrobce notebooku (ne Microsoftu)- ano.
V pripade potizi mas pravo na nahradu skody - ne (viz EULA Windows).
Kdyz nainstaluju Windows ze stazeneho media bude me Microsoft zalovat - samozrejmne ze NE.
Jestli chces napsat do Microsoftu, napis. Na oficialnim Microsoft foru se to mnohokrat resilo, obvykle tazatel dostal od moderatora (zamestnanec Microsoftu) odkaz na soubor s instalaci: https://answers.microsoft.com/en-us
Ja predpokladam, ze kdyz tazatel provedl format systemoveho disku a smazal oddil pro obnovu, tak se rozhodl obejit se bez podpory vyrobce (instalacni sada DVD za 700-900 Kc obsahujici verzi Windows max. z roku 2011).
Nicmene jediny vysledek je totalni chaos, ja uz ani nevim v ktere fazi instalace jsme a co ted konkretne nejde.
Je to presne tento soubor:
Windows_7_SP2_x64_leden_2017_USB3_UEFI_GPT_cz_sk.iso
Je to upravene instalacni DVD od Microsoftu, obsahujici aktualizaci a podporu UEFI a USB 3.
Skus soubor stahnout znova a znova vytvorit instalacni flashdisk.
Muzes skusit i instalacni medium primo od Microsoftu (je z roku 2011), stahnes ho pomoci teto aplikace:
https://www.heidoc.net/joomla/technolog ... nload-tool
Predinstalovany system mas pravo reklamovat a vztahuje se na nej podpora vyrobce notebooku (ne Microsoftu)- ano.
V pripade potizi mas pravo na nahradu skody - ne (viz EULA Windows).
Kdyz nainstaluju Windows ze stazeneho media bude me Microsoft zalovat - samozrejmne ze NE.
Jestli chces napsat do Microsoftu, napis. Na oficialnim Microsoft foru se to mnohokrat resilo, obvykle tazatel dostal od moderatora (zamestnanec Microsoftu) odkaz na soubor s instalaci: https://answers.microsoft.com/en-us
Ja predpokladam, ze kdyz tazatel provedl format systemoveho disku a smazal oddil pro obnovu, tak se rozhodl obejit se bez podpory vyrobce (instalacni sada DVD za 700-900 Kc obsahujici verzi Windows max. z roku 2011).
Nicmene jediny vysledek je totalni chaos, ja uz ani nevim v ktere fazi instalace jsme a co ted konkretne nejde.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 29 dub 2017 19:06, celkem upraveno 1 x.
PETR22 - V tom v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? - jak to zjistím?
Proboha to je sále stejné, nemáš správný soubor. Máš tam něco co nějakej strejc upnul na Uložto.
A neber vážně ta moudra od petra a ostatních, že to co je na ulužto´je legální a stačí klíč. Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.
Tohle ja tyka forum pro prdel.
"Nic kupovat nemusis. Kupuje se licence Windows a tu mas platnou. Je klidne mozne, ze v souboru, ktery jsi stahoval, pri stahovani vznikla chyba, takze instalacni soubory nebo jeden z nich (ten nejvetsi) je poskozeny. Tohle vypada na poskozene instalacni medium, nic jineho bych v tom nehledal."
Nebo celý soubor
Tak proč mu to někam neupnete? Já W7 nemám.
A neber vážně ta moudra od petra a ostatních, že to co je na ulužto´je legální a stačí klíč. Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.
Tohle ja tyka forum pro prdel.
"Nic kupovat nemusis. Kupuje se licence Windows a tu mas platnou. Je klidne mozne, ze v souboru, ktery jsi stahoval, pri stahovani vznikla chyba, takze instalacni soubory nebo jeden z nich (ten nejvetsi) je poskozeny. Tohle vypada na poskozene instalacni medium, nic jineho bych v tom nehledal."
Nebo celý soubor
Tak proč mu to někam neupnete? Já W7 nemám.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Tazatel se nerozhodl obejít se bez podpory ale pouze splnil to, co mu na fóru bylo razeno - tedy aby smazal oddíly, tedy i oddíl pro obnovu
teď jsme ve fázi, že mám notebook bez 64 i 32
teď jsme ve fázi, že mám notebook bez 64 i 32
janhan píše:PETR22 - V tom v BIOSU je nastaveno bootovani pres UEFI, nebo pres legacy boot? - jak to zjistím?
Vždyť už si to ráno nainstaloval, děláš si prdel?
" Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.{"
Predinstalovane Windows podporuje vyrobce pocitace, NE MICROSOFT.
Skus zavolat na podporu Microsoft, nadiktovat jim OEM produktovy klic, co ti na to reknou.
Podpora vyrobce = placena instalacni sada DVD za cca 1000 Kc.
Skus zavolat na podporu Microsoft, nadiktovat jim OEM produktovy klic, co ti na to reknou.
https://www.heidoc.net/joomla/technolog ... nload-tool z toho mi to nejde, to je ta verze co nejde naonstalovat a kterou jsem před chvíli instalovat zkoušek
Chapu to spravne, ze jsi tech instalacnich medii zkousel vic a vsechny hlasi stejnou chybu?
Chtelo by to skusit DVD mechaniku, problem muze byt ve funkci USB.
Chtelo by to skusit DVD mechaniku, problem muze byt ve funkci USB.
Nezkoušel víc, má to stažené z uložto, čert vem zda legální nebo ne/ ptejme se zda je dobré. To ty bas petře ale měl vědět.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
Proto ne uložto
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
petr22 píše:" Aý se ti to pak podělá, pak může pomoci jen výrobce syetému a ne uložto.{"
Proto ne uložto
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2905
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
04 pro 2024 14:59