Zdravím, mám takový problém, že na některých stránkách například CZC mi to píše hlášku "Adresa DNS serveru
http://www.czc.cz nebyla nalezena.". Neděje se to jen na mém PC, ale i na mobilu, notebooku, no prostě kdekoliv, kde se připojím na naší Wi-Fi, když hledám CZC na datech v mobilu, tak to jde bez problémů. Neděje se to na všech stránkách, děje se to zřídka. Zkoušel jsem vypnout a zapnout router, změnu prohlížeče, diagnostiku a poradce při potížích s internetem (který je ve Windowsu), našlo to chybu, ale neopravilo ji, viz v příloze. Nic z těchto věcí nepomohlo. Takže přišla řada na optání se zkušenějších, co s tím.
Předem děkuji za odpovědi a rady.

Edit: Tak mezitím, co pořád čekám na rady, tak jsem ještě googlil, jako před tím, než jsem dotaz napsal, ale teď jsem našel více a to to, že mám v Centrum síťových přípojení a sdílení -> Wi-Fi stav -> vlastnosti -> Protokol IP verze 4 -> vlastnosti. Změnit z "Získat adresu serveru DNS automaticky" na "Použit následující adresy serverů DNS" a tam vyplnit 8.8.8.8 a 8.8.4.4, viz příloha. Toto jsem udělal, ale opět to nepomohlo.. :-/