Hledáte člověka, schopného nastavit pluginy v Minecraftu?
Dobrý den, vítám Vás u svého topicu; který jsem po delší době aktualizoval, bližší informace jsou níže.
Nabízím
# Nastavovaní pluginů, popřípadě přidávání pluginů. (i premium pluginy např. Feather Board, Leader Heads, Banner Board atp.)
# Nechci od vás žádný finanční obnos.
Požaduji
# (Nejlépe) Server na verzi 1.8 až 1.9
# Schopný admin team - nebudu nastavovat server, když vidím že admin team nemá vztah k serveru a hráčům
# TeamSpeak / Discord server k domluvě na nastavování
# Server s minimálně 20ti sloty
# Server se Spigotem/CraftBukkitem nebo servery napojené na BungeeCord (i při BC platí Spigot/CraftBukkit)
Preferuji
# Spigot servery
O mě
Již přes 5 let se věnuji minecraft serverům a již od té doby jsem si již servery nastavoval sám, i když ty servery nebyly bůh ví jak super, tak jsem se na nich neučil hodně věcí a momentálně se věnuji bungeecord serverům, které mají většinou lepší budoucnost. I na můj poměrně nízký věk (14 let) toho umím docela dost s minecraft servery.
Zaujal jsem Vás? Napište mi na andoz@email.cz Do emailu mi popište co ode mě očekáváte že udělám na serveru a co mi nabízíte a také přidejte prezentaci serveru s ip, hostingem a verzí.
Děkuji za přečtení a přeji pěkný den.
FlameikTV aka Andoz_Cz
Last update: 16.12.2018

Hledáte PL.MASTERA na minecraft ?

Naposledy upravil(a) Andoz_Cz dne 16 pro 2018 19:40, celkem upraveno 1 x.

Re: Hledáte PL.MASTERA na minecraft ?
Já ve svých 13 letech hrál fotbal venku s kámošema 
Ty sedíš doma u Minecraft serverů...skvělé dětství

Ty sedíš doma u Minecraft serverů...skvělé dětství

Pokud jsi si nevšiml, tak sám trávíš čas u počítače, navíc nebudu se srovnávat s někým kdo se nesnaží ničeho dosáhnout, tedy to vyplívá z tvého komentáře a věnujme se prosím dané témě.

Já trávím čas u počítače  To ano, ale né celé dětství jako ty.
 To ano, ale né celé dětství jako ty.
Já ve svém věku už na to právo mám. Kdepak ty bys měl jít ven s kamarády (jestli je máš ) a užívat si dětství
) a užívat si dětství 

To ano, ale né celé dětství jako ty.
 To ano, ale né celé dětství jako ty.Já ve svém věku už na to právo mám. Kdepak ty bys měl jít ven s kamarády (jestli je máš
 ) a užívat si dětství
) a užívat si dětství 
Nadávky si nech na někoho jiného, navíc na rozdíl od tebe je mám tak nemusíš závidět a pokud nechceš hovořit o předurčeném tématu tak se nezapojuj.

- Rewqa
- Moderátor
- 
		Master Level 9

- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
Myslím, že řešit to, kdo jak moc sedí u počítače není předmětem tohoto tématu. Proto se kellne zdrž prosím takových komentářů. Je to každého věc jak si rozdělí svůj volný čas.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
						Pravidla PC-Help
Jen jsem to prostě musel napsat no, ale vím, že je to OT.
Něco k tématu: Možná bych věděl o někom...už jsem ho kontaktoval :)
Andoz trochu úcty a respektu ke starším, díky :)

Něco k tématu: Možná bych věděl o někom...už jsem ho kontaktoval :)
Nevím jak ty můžeš vědět, že jsem celé dětství u počítače..
Navíc:
Nemám úctu k někomu, koho si nevážím, což ty nejsi a příště přemýšlej co píšeš do jakého topiku a pak se prosím vychloubej že jsi starší a že se ti mají všichni klanět. Toto si nech na někoho jiného, já o to (pokud jsi si nevšiml) nejevím zájem a ani mě to nezajímá. A teď, pokud nemáš nic k tomuto tématu, tak mi laskavě piš do PM a nepiš do mé témy.

Já trávím čas u počítačeTo ano, ale né celé dětství jako ty.
Navíc:
Nemám úctu k někomu, koho si nevážím, což ty nejsi a příště přemýšlej co píšeš do jakého topiku a pak se prosím vychloubej že jsi starší a že se ti mají všichni klanět. Toto si nech na někoho jiného, já o to (pokud jsi si nevšiml) nejevím zájem a ani mě to nezajímá. A teď, pokud nemáš nic k tomuto tématu, tak mi laskavě piš do PM a nepiš do mé témy.
Tak samozřejmě, ty ve svém věku víš nejlépe čeho chceš dosáhnout, a jak skvělou budoucnost má pluginmaster MC... Ovšem nemůžeš se divit že lidé, kteří s počítači dokázali mnohem víc než ty, v době kdy ses ještě ani nenarodil, nemají špetku úctu k drzému namyšlenému spratkovi, který hází patkou místo aby čuměl na cestu 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Nemyslím si, že je vhodné mě urážet jen kvůli mému věku.. jsou to vaše názory, ale to 

jsi si mohl odpustit.drzému namyšlenému spratkovi
Sorry, ale nemohl. Chováš se tak. A uvědomuji si že to může být jenom můj mylný dojem, takže howgh, domluvil jsem.

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
- 
				Adam Kulifaj
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Ked to este plati tak by som mal zaujem moj skype Adam Kulifaj

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”