Ahoj, mám podobnej problém, a budu to řešit reklamací, mě se NB přehřívá jako "vepř", ale dříve byl OK, mám jednojádro Turiona, Aus - viz podpis, grafiku mám nesdílenou, ale NB mi začíná lagovat ve hrách když je přehřátej - nechtěl jsem to na nějaký extra nový gamesky, tak jsem zvolil "pouze" GeForce Go7300 spolu s 1Gb op. paměti mi to v poho stačí jak na cs, tak na CoD2, ale nyní jakmile se CPU přetaktuje na 2Ghz a zároveň vytíží GPU, což jsou právě hry, tak mi už, po 15 až 30 minutách, software dodaný k NB - Asus NB Probe začne pípat a po shození hry a kouknutí na teplotu zjistím, že se vyšplhala přes 90° a stále stoupá, jednou jsem to nechal, ale u 97° jsem to nevydržel

a kolem těch 90° začnou hry právě "lagovat", cpu tu teplotu nezvládá a NB je rozpálený. Naštěstí CS mi jede i na podtaktovaným CPU na 800Mhz, ani nevytěžuje mnoho garfiku, takže tam je mi to jedno. Jinak normálně mám pracovní teplotu 56°CPU a 44°HDD a to prakticky jedu pořád na 800mhz.
Takže si taky zjisti jestli se ti nepřehřívá, což je docela možné - everest taky sleduje teploty pokud vim. Pak já mám taky možnost v softwaru nastavit takt cpu "natvrdo" - zkrátka dám 2Ghz a jede na 2Ghz i kdybych psal v texťáku, to taky zkus, jestli jen nemáš cpu, který ti to podtaktovává při hře - to si na hry taky vypínám, dříve mi to taky kvůli tomu občas "laglo".
A závěrem: Mám 2 kámoše ve třídě, mají podobný NB jako ty, jeden tam má myslím taky Turiona jednojádro a druhý má Celeron - tu levnou řadu, mají 512 Mb Ram, sdílené "obyčejné" garfiky, a mají MS VISTY - !!! a už ty jen kolik toho sežerou, na Visty má být 1Gb Ram.. no a CS s náma o přestávkách normálně paří, takže v železe to podle mě nebude.
A ještě abych dal srovnání, nevim, jaký nároky má NFS U2, ale rozběhl jsem to i na matky NB - Celeron M520 1,6Ghz (označení nevim přesně, tipuju, je to ta levná série nejhorších cpu), 512Mb Ram, 32Mb sdílená grafika, a dalo se to tam hrát téměř na plné detaily a pochybuju že CS bude mít větší nároky.