to
benik.martin: já jsem ho chtěl už stejně vyhodit, tak mi to bylo jedno. totálně se pokazil po necelém roce používání a z toho 3/4 času strávil na reklamaci

takže asi každý má představu o kvalitě
to
Crave: booku ASUS jsou momentálně jedny z nejlepších na našem trhu. Toshiba zbytečně plýtvá místem a o nějaké ergonomii taky nemůže být řeč (viz. 1GB ram rozděleno na 2x512MB a zaplácány oba sloty na paměti.) Acer je škoda slov.Fujitsu Siemens taky hodně kvalitní. Sony nemám ozkoušeny,ale od lidí coje vlastní moc chvály neslyším (málo muziky za hodně peněz).MSI na jednu stranu je lidi kritizují za poruchovost, ale já jsem ho měl a nebyl problém (sice až ty dražší modely, ale to nevadí) nabízejí za slušnou cenu hodně dobrou výbavu.HP toje kapitola sama o sobě.kvalita,ale za vyšší cenu. toť asi tak vše.booky no name a další podivné názvy neuvádím
PS: vidíš, to jsem zapomněl. ty si celkem chválí,ale ty ceny u nás nejsou nejnižší.možná už se trochu popravili. jinak dovézt nebo nechat si poslat book ze zahraničí (USA) se nevyplatí, pokud se nejedná o eBay.de. to je jiná a dají se tam sehnat nové a nabušené booky