Acer či Aušus?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Acer či Aušus?

Příspěvekod Argoneus » 06 bře 2008 16:03

Vyjádřete se s vašimi radami, připomínkami, návrhy, zkušenostmi s Acerem, osobně mam notebook Aspire 5315 a naprostá spokojenost :smile:

Toto téma se týká toho jestli je Acer kvalitní
Naposledy upravil(a) Argoneus dne 06 bře 2008 16:25, celkem upraveno 2 x.

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 bře 2008 16:11

co to má za význam toto téme no budiž mám monitor asus vw220u a su s ním spokojenej a měl sem před tím monitor acer a taky spokojenost...jde to se mnou z kopce čím dál píšu víc spamu, bude to tím že abývá problému s hw a když je tak už někdo na to odpoví tak už nechcu spamovat :D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 06 bře 2008 16:15

pardon mělo to být acer :?

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 06 bře 2008 16:46

myslím že se tu bude hoodně mluvit o noteboocích,že acery sou šmejdi... nemůžu ovšem souhlasit, podle mě to jsou dobrý NB ve skvělý cenový relaci... to,že se kupujou možná nejvíc (ted nevim jesi jo nebo ne),tak je jasný že se jich i víc musí rozbít :wink: osobní zkušenost: ze tří,co sou doma, choděj všechny naprosto v pohodě 8) švárův asus taky..
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 06 bře 2008 16:51

švárův? :lol:

jinak měl sem s aspire 5315 trochu problém s přehříváním (větráky), ale teď už je to v poho - je to známej problém, stačí nainstalovat acer power manager a je to v poho :bigups:

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 06 bře 2008 16:56

acer power manager je super věcička! pomůže jak amatérům tak si myslím i odborníkům...
Windows XP Home SP3

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 06 bře 2008 17:19

ajo jjá myslel že chceš vědět asi acer či asus někdo tady na foru říká asusu aušus
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 06 bře 2008 17:22

Vyjímečně osvětové a informacemi nabité téma. Ještě bych přidal - je lepší AMD nebo Intel? Ať to má grády. Mám Intel... OMG! :shock:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 06 bře 2008 18:47

no můj názor na Acery je tu všeobecně známý :smile: tahle značka ke mně domů nesmí! někde jsem tu uváděl problémy, co jsem měl s bookem Acer.nechce se mi to hledat a ani znovu vypisovat, protože to bylo dost obsáhlé. nakonec skončil v kontejneru a ani už jsem ho nedával reklamovat :evil: zkoušel jsi ho někdy rozebrat? já jo, ale to už bylo jak jsem ho chtěl vyhodit a vypadlo na mě půlka věcí.mám 3 ASUSy a nebyl nikdy nejmenší problém. po rozebrání vše krásně a přehledně uchyceno a nic nevypadlo :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 06 bře 2008 20:37

memphisto,to máš naprostou pravdu :D holt musíš bejt hodnej abys ho nemusel rozebírat :lol: ale je pravda,že prostě acery sou poskládaý z toho co se zrovna najde, asusy na tohle sou dobrý,vše do sebe pěkně 'pasuje'
Windows XP Home SP3

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 06 bře 2008 20:42

já si myslím, že tohle téma pomůže těm, co se rozhodují o koupi notebooku..třeba mě..ale vím, že acer nekoupím...stačí ty recenze na něj..ne...to radši asus..ale ten moc nechci...ale pokud by byla nouze tak beru i ten..

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 06 bře 2008 20:54

to benik.martin: já jsem ho chtěl už stejně vyhodit, tak mi to bylo jedno. totálně se pokazil po necelém roce používání a z toho 3/4 času strávil na reklamaci :roll: takže asi každý má představu o kvalitě

to Crave: booku ASUS jsou momentálně jedny z nejlepších na našem trhu. Toshiba zbytečně plýtvá místem a o nějaké ergonomii taky nemůže být řeč (viz. 1GB ram rozděleno na 2x512MB a zaplácány oba sloty na paměti.) Acer je škoda slov.Fujitsu Siemens taky hodně kvalitní. Sony nemám ozkoušeny,ale od lidí coje vlastní moc chvály neslyším (málo muziky za hodně peněz).MSI na jednu stranu je lidi kritizují za poruchovost, ale já jsem ho měl a nebyl problém (sice až ty dražší modely, ale to nevadí) nabízejí za slušnou cenu hodně dobrou výbavu.HP toje kapitola sama o sobě.kvalita,ale za vyšší cenu. toť asi tak vše.booky no name a další podivné názvy neuvádím

PS: vidíš, to jsem zapomněl. ty si celkem chválí,ale ty ceny u nás nejsou nejnižší.možná už se trochu popravili. jinak dovézt nebo nechat si poslat book ze zahraničí (USA) se nevyplatí, pokud se nejedná o eBay.de. to je jiná a dají se tam sehnat nové a nabušené booky
Naposledy upravil(a) memphisto dne 06 bře 2008 21:08, celkem upraveno 3 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Acer Aspire ES11 problem Příloha(y)
    od BIOSTAR200 » 16 črc 2024 22:44 » v Problémy s hardwarem
    28
    6072
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    24 črc 2024 22:48
  • Acer Aspire ES11 problem
    od BIOSTAR200 » 16 črc 2024 18:17 » v Problémy s hardwarem