Dobrý den. Mám externí disk na zálohování souborů ADATA 1TB. Zálohoval jsem na něj cca 900gb souborů a dat. Po zálohách ho vždy softwarově vypnu odebrat hardware. Dnes po připojení se systém zeptal že je potřeba kontrola disku na chyby. Povolil jsem a po chvíli napsal že nelze opravit atd. Na disku je jedna složka FOUND.000 a v ní stovky souborů File(různá čísla).chk. Nevím co mám dělat. Mám tam moc důležité soubory.Poraďte mě prosím jestli je nějaká naděje. Děkuji.
jdu si pro radu - minulý rok na Vánoce jsem dostal externí HDD LaCie Rugged USB-C 5TB, se kterým mám nyní problém.
Jakékoliv soubory, které na disk nahraju a vložím do složky, se mi na TV nezobrazují - ve chvíli kdy soubory vložím na...
Poslední příspěvek
Opravneni na pristup do slozky, karta Zabezpeceni.
Udelej screenshot z jedne slozky ktera na TV funguje a ktera nefunguje.
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.