Zdravim všechy, kdo se rozhodne poradit :)
Takze celej můj problém spočívá v tom, že si děda pořídil počítač ( hrozne slabej ) no a byli na nem nainstalovany win XP. Kdyz si chtel ale pustit jakoukoliv hudbu (jak z cd, i z HDD) tak se hrozne kousala. Proste jakoby to systém vůbec nestíhal. Rozhodl jsem se tedy, že mu tam hodim zpátky win 98. Kdyz jsem ale nabootoval z diskety win XP, neslo z ni spustit CD s win 98.
Takze fakt nevim, jak docilit toho, abych zacal instalovat win 98. Jako da se to taky vyresit tak, ze jeho HDD hodim do vyho kompu a sformatuju ho... Pak by to melo jit bez problemu, ale nevite o snazsi ceste?
Z XP zpátky na 98
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš spouštěcí disketu Win98 (případně si ji stáhni z netu), tak pomocí Fdisku (na této disketě) odstranit dosavadní oddíl/y na disku, vytvořit nové a naformátovat na FAT32 a pak instalovat Win98.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já bych šel jednoznačně do win2k a jestli se budou kousat (pochybuju),tak potom až do win 98SE (ber second edition , firt edition neeee! Se má totiž podporu pro usb atd. ,ale musíš tam doinst. ovladače).
No ,jestli je v tom pc cd-romka tak v klidu odzkoušet. (nejhorší je stkat do ntb s disketovkou win 98 zabalené v raru )
No ,jestli je v tom pc cd-romka tak v klidu odzkoušet. (nejhorší je stkat do ntb s disketovkou win 98 zabalené v raru )
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dej tam Windows ME pokud můžeš...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
:(
No ja sem tam chtel hodit win98 se... protože nemám 2000 nikde na CD.... Jinak kdybyste vedeli, kde stahnout funkci win 2000 prosim poslete link treba na mail : impeek@seznam.cz
Skousel sem tam hodit a nabootovat z CD win XP, ale nejak to pres to de jenom opravit, nebo nainstalovat... Format pres nej nejde a ze spousteci diskety win 98 (stazeny z netu) to nenabootuje... nabootuje jen z diskety win XP, ale pres tu nejde prikaz format c: . Takze fakt nevm... asi mi zbejva ten HDD hodit do jinyho kompu...
Skousel sem tam hodit a nabootovat z CD win XP, ale nejak to pres to de jenom opravit, nebo nainstalovat... Format pres nej nejde a ze spousteci diskety win 98 (stazeny z netu) to nenabootuje... nabootuje jen z diskety win XP, ale pres tu nejde prikaz format c: . Takze fakt nevm... asi mi zbejva ten HDD hodit do jinyho kompu...
Jak uz tu padlo. D Win98 bych rozhodne nesel. Pokud na tom jely wokna 98, pojedou i 2000. A 2000 je nepomerne lepsi a stabilnejsi system.
Ale napsat sem konfiguraci by rozhodne nebylo na skodu :)
Ale napsat sem konfiguraci by rozhodne nebylo na skodu :)
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”