tak jsem přemýšlel, že by se k tomuto foru hodil i nějaký seriál z prostředí IT...no a tak sem píšu o IT-CROWD...videli jste tento (dle meho nazoru BESNY) serial?? jaky mate nazor na toto....můžeme rozvést i také diskuzi o nejlepších hláškách z tohoto serialu atd..
můžete se také zúčastnit hlasování
díky
IT-Crowd..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pravidelně jsem jej sledoval. mám 2 nebo 3 série. teď přesně nevím. nemůžu ty DVD najít
PS: tak 2. série
už jsem je našel 

PS: tak 2. série

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
je to perfektní. prostě ulítlí ITíci jak mají být
dostal jsem se k tomu jen náhodou, když to pouštěl od mojí bratr. zalíbilo se mi to a pak jsem se na koleji někomu napích na PC a on to měl, tak jsem si to stáhl 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já jen doplním že je stáhnutelný zde
Jejich "zkoušeli jste to vyypnout a zapnout?" je mantrou všech IT pracovníků
P.S. pro případné hnidopichy je to legální...
Jejich "zkoušeli jste to vyypnout a zapnout?" je mantrou všech IT pracovníků
P.S. pro případné hnidopichy je to legální...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Videl sem jeden dil. Myslim uplne ten prvni a je to fakt super. A este je vsemu je to legalni ke stazeni! Proste parada! Uz vim co budu ve skole stahovat :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: IT-Crowd..
každý pátek!!!!! CT2 23:10 je to v původním znění s titulky takže jen doporučuju
IT-Crowd rules!!!
EDIT: opraveno z už dnes na každý pátek

EDIT: opraveno z už dnes na každý pátek
Naposledy upravil(a) vashut dne 14 dub 2008 21:10, celkem upraveno 1 x.
uživatel odstaven
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”