X píše:Nový vzhled? A to jako k čemu, nemáš ji většinu času celou pod rukou? Na můj vkus mají málo tlačítek

Kam si namapuješ lupu, Enter, Backspace, kalkulačku, přihlašování a tak?
No tak nejde zase možno až tak o ten vzhľad ale túto starú myšku chcem mať pre starý notebook ktorý využívam len občas, a čiže kúpiť si tú istú myšku nechcem z dôvodu, že rád by som vyskúšal inakšiu, a ako myslíš, že menej tlačítiek?

A no ono nejako extra mi nejde o tie programovateľné keď ti pravdu poviem keďže ja som tie tlačítka nikdy nevyužíval, a ani neviem ako využívať tlačítka pre dvojklik, trojklik
X píše:Značce Genius, Sencor, ... se vyhni ve svém vlastním zájmu, často toto zboží ihned po zakoupení je vhodné jen na to, aby se vyhodilo do popelnice. Čest výjimkám ...
Aha, no ako ja osobne s Genius produktmi problém nemám mám od nich už cez jeden rok repráky Genius GX Gaming SW-G2.1 1250 a som nadmieru spokojný, pravda, ale že som od Geniusu nemal nikdy myšku ani klávesnicu.
Keď teda neodporúčaš tieto značky, akú myšku by si odporúčal? Lebo ešte som rozmýšľal, že by som si kúpil nejakú od Logitechu aby to trochu ladilo s klávesnicou ktorú mám od Logitechu a taktiež z Logitechom som vždy mal dobré skúsenosti momentálne mám pre starý notebook myšku Logitech B100, len logitech čo som pozeral nejaké lacné myšky na úrovni 30€ ktoré by boli vzhľadom herné nemá v ponuke bohužiaľ.
Keď tak našiel som aj nejakú od ASUS-u
https://www.alza.sk/asus-cerberus-d4021286.htm túto presnejšie, keď už mám povedať, s ASUSOM mám asi najlepšie skúsenosti ale čo sa týka iba Monitoru, Notebooku... neviem ako sú na tom myšky tak by ma zaujímalo či by sa to oplatilo, či má to nejakú tú kvalitu.
No ešte som jednu zaujímavú našiel a to túto:
https://www.alza.sk/steelseries-rival-1 ... 913806.htm je trošku drahšia, ale keby stála naozaj za to som ochotný priplatiť tých pár € už teda, keď sa to oplatí.
Presnejšie s touto značkou naozaj nemám skúsenosti a zaujímalo by ma či sa oplatí za túto cenu, a či sa aj dobre drží a takto, vyzerá inak pekne a možno najviac ma zaujalo menenie podsvetenia tejto myšky ale aj jej vzhľad ako som spomínal. Len teda ako píšem, nemám skúsenosti s myškami od tejto značky a ani s touto značkou celkovo.