body obnovení
body obnovení
Pouze dotaz - dá se nějak snížit počet kontrolních bodů systému, resp. nastavit periodu jejich vzniku? Nemyslím body vzniklé instalací či deinst. programů apod. , díky...
-
- Pohlaví:
Nemyslím body vzniklé instalací či deinst. programů apod.
A jaké tady myslíš. Systém si sice občas vytvoří bod obnovení sám, ale jestli je to něčím podmíněno, případně je-li tam nějaká perioda jsem se nedopátral.
Zpravidla, anebo většina se jich právě vytváří při instal. a dinstal. různého software.
S výjimkou těch, které si uživatel vytvoří sám.
Klikni na Start - Nápověda a odborná pomoc a vlevo nahoře do "HLEDAT" napiš Bod obnovení.
Tam je vcelku vyčerpávající odpověď.
A jaké tady myslíš. Systém si sice občas vytvoří bod obnovení sám, ale jestli je to něčím podmíněno, případně je-li tam nějaká perioda jsem se nedopátral.
Zpravidla, anebo většina se jich právě vytváří při instal. a dinstal. různého software.
S výjimkou těch, které si uživatel vytvoří sám.
Klikni na Start - Nápověda a odborná pomoc a vlevo nahoře do "HLEDAT" napiš Bod obnovení.
Tam je vcelku vyčerpávající odpověď.
Kontrolní body se mi vytvářejí každý třetí den, aniž bych cokoliv instaloval či deinstaloval..., jde mi jen o to, zda se to dá změnit, např. jednou za měsíc ( tyto body si raději vytvářím sám )
, mám tak lepší přehled toho, co se mi na disku děje..

Naposledy upravil(a) scajp dne 11 bře 2008 14:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
a takovyhle nam taky volaj ;;;_;;;
btw X: co znamenaj ty znaky v Tvym podpisu? predpokladam ze sou japonsky?
btw X: co znamenaj ty znaky v Tvym podpisu? predpokladam ze sou japonsky?
Naposledy upravil(a) melior dne 11 bře 2008 16:20, celkem upraveno 2 x.
Dej Ovládací panely->Systém->a na záložce Obnovení systému si můžeš nastavit kolik chceš přidělit místa na jednotlivých discích pro tuto funkci-dáš míň tak těch bodů bude míň, ale samozřejmě úplné pravidlo to není, ale stejně se mi zdá že tvůj požadavek je zbytečný.......prostě přiřaď to místo a občas si vytvoř svůj bod a je to.....ty ostatní body nemusíš jednak vnímat a jednak buď za ně rád nikdy nevíš kdy je budeš potřebovat
Edit: sákra x byl rychlejší

Edit: sákra x byl rychlejší

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-