posílám v obrázku i navrhovaný řešení, nevím jestli to jejich řešení není jen, jak si nesmyslně něco natahat do pc nebo je to opravdu potřeba a nastavit jak přesně? já nevim, jak to nakonfigurovat správně na můj pc... ono nestačí, že jsem to dala do původního nastavení stisknutím a podržením toho vmáčklýho čudlíku s těma šipečkama dokola? děkuju
'Cudlik s sipeckama dokola' staci, tedy pro router. Pro klid duse bych zmenil heslo k wifi a do administrace. Do PC si nabizenou zaplatu nainstaluj, ta je od Microsoftu.
dala jsem to stáhnout ale nebyla tam verze pro 32 bit vyloženě napsaná, jen pro windows 7 a další možnosti pro w7 x64, tak jsem dala stáhnout tu bez x64 a napsalo mi to "tato aktualizace není pro váš počítač dostupná" 2. jsem povolila automatické aktualizace a restartovala pc, pak dala aktualizovat a nic...nějaká chyba číslo ... 3. jsem šla na windows stránky a našla si veškerý aktualizace pro w7 x32, dočasně vypla antivir a když jsem jednu z nich chtěla instalovat vůbec se nic neinstalovalo, neproběhla instalace takhle se třeba jmenuje jeden z těch stažených souborů: Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86FRE.Symbols
nakonec se při včerejším vypnutím pc nainstalovalo 22 aktualizací a dnes už jsem automat. aktualizace zakázala a ty včerejší aktualizace, co mi windows doporučil, se mi podařilo (2 ze 3) nainstalovat ... ale stále to hlásí stejnou chybu tzn. že aktualizace neblbne (win update) ale když jsem chtěla stáhnout to z tvýho příspěvku, nestáhlo se to "selhalo" :(
ano stáhla ale nespustila, píše to: aktualizace není dostupná pro váš počítač možná jsem blbá ale nevím, kde to zkontrolovat. myslela jsem, že stačí podívat se na ty verze OS a tam jsem mohla vidět, že w7 x32 jí nemá...nebo už nevím :(
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj používá někdo tohoto správce souborů?
Nemůžu přijít na to kde nastavit zobrazení panelů při startu.
Myslím např. aby se mi při spuštění programu vždy v levém panelu zobrazovala složka Stažené soubory a v pravém panelu Dokumenty.
Prohledal jsem...
Poslední příspěvek
Zkus následující kroky:
Otevři Unreal Commander.
V hlavním okně najdi a klikni na Options (Možnosti) v horním menu.
Zvol Settings.
V sekci Panels by měla být volba pro "Start with" nebo podobné nastavení pro výchozí složky.
Pokud tato...