Předem díky za odpovědi
PS: pc mám připojený kabelem
ITCrowd píše:V mém podpisu najdeš návod na diagnostiku sítě. Pečlivě prostuduj. Vlož sem screen z programu pingplotter.
Což je dle mě naprosto dostačující. A myslím, že dle tebe také. Proto byl znovu na článek odkázán.Návod:
Do kolonky "Target Name" zadáme adresu herního serveru
"Trace Interval" je časový interval ve kterém se měří trasování. Nenastavujte příliš nízkou hodnotu, jinak bude lagy způsobovat samotný program
"Focus Time" zde zadejte dobu, po kterou bude probíhat měření.
Zelenou šipkou (play) spustíte měření.
A nyní se můžete pustit do hraní. Jakmile se objeví lagy, přerušte hraní a stiskněte Pause. Na grafu vpravo uvidíte, kde se spojení "zadrhlo".
ITCrowd píše:to vcn: Kdyby tazatel pečlivě četl, pak by si v mém podpisu přečetl u programu pingplotter tohle:Což je dle mě naprosto dostačující. A myslím, že dle tebe také. Proto byl znovu na článek odkázán.Návod:
Do kolonky "Target Name" zadáme adresu herního serveru
"Trace Interval" je časový interval ve kterém se měří trasování. Nenastavujte příliš nízkou hodnotu, jinak bude lagy způsobovat samotný program
"Focus Time" zde zadejte dobu, po kterou bude probíhat měření.
Zelenou šipkou (play) spustíte měření.
A nyní se můžete pustit do hraní. Jakmile se objeví lagy, přerušte hraní a stiskněte Pause. Na grafu vpravo uvidíte, kde se spojení "zadrhlo".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů