Hudba na diskotéku
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hudba na diskotéku
Pánové, obracím se na Vás a věřím , že mi poradíte. Ve škole máme za týden diskotéku a já tam beru své bedny a budu tam DJ
a potřeboval bych poradit nějákou dobrou hudbu, na kterou se dá tančit. Díky moc

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav

PS: sorry za spam

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a něco konkrétního od něho, co máš rád ??
Jinak bych potřeboval spíš nějákou taneční hudbz , pomalých písniček mám až moc.
Jinak bych potřeboval spíš nějákou taneční hudbz , pomalých písniček mám až moc.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to je taneční.nejlepší DJ planety. je jedno jaké CD od něj vybereš.všechno jsou pecky. máš to třeba 3 hodinový set a o zábavu máš postaráno. best písničky od něj jsou Traffic, Suburban Train, He is Pirate, Adagio for Strings, Athena
poslechni a uvidíš 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Oooooo memphisto, zbožnuju tě
ale Tiësta víc
Jinak ono na školní diskotéku .. asi takhle, když si nechám v klubu záhrat něco tvrdšího, co se vážně blíží už technu, tak je tam nějaká ta jistota, že nebudu pařit sám, ale že se parket docela zaplní .. ale nevím, jak by reagovala školní diskotéka např. na Underworld - Born Slippy
.. tam je to těžký, spíš bych tam vzal něco, co se hraje ted v rádiu, nějaký ty otřepaný písničky, co slyšíš každej den
Ale tak můžeš zkusit něco od Basshunter, Jeckyll and Hyde, Sash!, Verona

Jinak ono na školní diskotéku .. asi takhle, když si nechám v klubu záhrat něco tvrdšího, co se vážně blíží už technu, tak je tam nějaká ta jistota, že nebudu pařit sám, ale že se parket docela zaplní .. ale nevím, jak by reagovala školní diskotéka např. na Underworld - Born Slippy

Ale tak můžeš zkusit něco od Basshunter, Jeckyll and Hyde, Sash!, Verona

Everybody lies so don't trust anyone. :)
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo,asi to tak udělám a pak z toho něco vyberu. Ale kdyby někdo věděl o nějáké dobré muzice, tak sem s tím
jako dj ti doporučim na takovyto party hlavně komerci,mrkni na stranky evropy 2 je tam top 20 a z toho si něco vyber,nebo nic nezkatíš když si seženeš cd taneční liga 100,101,102 nebo nějaky bravo hits,nebo mrkni na stranky mtv tam jsou taky nějaky ty hitparady a měl bys něco vybrat....na již zminovanych strankach,či cd najdeš hudbu kterou snad většina zna a hraje se to v radiu 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Před třemi týdny jsem byl pozván, jako zvukař na dětský maškarák, pořádaný školou. Paní učitelky moc nezvládly přípravu a čekaly, že já, rocker, budu mít nějaké písničky pro děti
Dokud jsem hrál Olympic, Kabát, Landu a podobné pohodovky, bylo vše ok. Co je dostalo do kolen bylo HellsBels od AC-DC (v záloze jsem měl Black Sabbath). Pak přinesla paní ředitelka ze školy CéDéčka, zabavená žákům a mohla žačít diskotéka pro děti s jejich oblíbenou muzikou

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”