Dobrý den,
laskavě prosím o kontrolu logu. Po přiojení k netu (vytáčené přes tiscali) se v aplikaci internet explorer neustále ukazuje stránku nelze zobrazit nebo občas vyskočí hláška: "aplikace internet explorer nemůže otevřít stránku pro vyhledávání". Zkoušel jsem mozillu, tam nějaké stránky naskočí (seznam, atlas, idnes...), ale většina jich také nejde. Zkoušel jsem nainstalovat Spybot and search destroy (bez úspěchu - při instalaci se nic nestáhne). Také jsem zkoušel SDFix (také bez úspěchu - také se nic nestáhne). Nod žádného vira nenašel. Nevím, jak dál. Po tomto problému se také objevilo to, že při spuštění počítače a naběhnutí na přihlašovací stránku se od této stránky počítač neustále restartoval (opraveno opravnou instalací windows). Laskavě prosím o kontrolu logu, zda není něco vidět. Já jsem laik. Děkuji.
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:39:20, on 11.3.2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.EXE
C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMyPrt.exe
C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe
C:\Program Files\MRSOFT\ANTIDIALER\antidialer.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Milan Staněk\Plocha\hijackthis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://hledani.tiscali.cz/ie.html
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.tiscali.cz/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.tiscali.cz/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {16456387-B7B1-401C-88D1-7D321405C7F1} - C:\WINDOWS\system32\C6501r.dll
O4 - HKLM\..\Run: [C6501Sound] RunDll32 c6501.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe
O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [CanonSolutionMenu] C:\Program Files\Canon\SolutionMenu\CNSLMAIN.exe /logon
O4 - HKLM\..\Run: [CanonMyPrinter] C:\Program Files\Canon\MyPrinter\BJMyPrt.exe /logon
O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe"
O4 - Startup: MRSOFT ANTIDIALER.lnk = C:\Program Files\MRSOFT\ANTIDIALER\antidialer.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Zdroje informací - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL=http://www.tiscali.cz/
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{89470878-3986-4217-B98E-A4D4CA06C48A}: NameServer = 195.146.100.5 195.146.100.100
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
Prosím o kontrolu logu - explorer: stránku nelze zobrazit
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
máš eset smart security,tak nepotřebuješ instalovat další softy.
a v logu nic nevidím
vyčisti systém CCleanerem a RegCleanerem
pokud se to nezlepší,udělej log z mwav podle návodu v mém podpisu.
a v logu nic nevidím
vyčisti systém CCleanerem a RegCleanerem
pokud se to nezlepší,udělej log z mwav podle návodu v mém podpisu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A co mám tedy dělat? Navíc při každém spuštění pc to po mně chce kontrolu konzistence disku E: (téměř nic na něm není). Navíc se mi sám od sebe zrušil Nod tak, že chtěl odinstalovat. Když jsem ho nainstaloval, nestahují se aktualizace. Když jsem u těch aktualizací, nejde mi stáhnout ani aktualizace Windows Installer, která se mi sama nabízí. Teď už fakt nevím, co dál. Stále jsem připojen přes adsl a to funguje krásně. I explorer i mozilla jdou výborně. Ale když píchnu kabel a vytočím ... stránku nelze zobrazit. U mozilly už je to podobné. Otevřu seznam a idnes a zbytek moc ne. Píše to, že se nepodařilo najít server... Za radu děkuji.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Teďka jsem dokončil formát a novou instalaci windows. Tři hodiny v tahu a výsledej je stejný. Přes adsl resp. síťovou kartu jde vše nádherně, přes modem nejde nic. Dokonce jsem zkoušel i nějakou diagnostiku modemu a i systém poznal, že není vše v pořádku. Zde je diagnostika:
Čas spuštění poslední diagnostiky: 03/14/08 12:38:50
Diagnostika síťového adaptéru
Rozpoznávání umístění v síti
info Použití domácího připojení k síti Internet
Identifikace síťového adaptéru
info Síťové připojení: Název = 1394 Připojení, Zařízení = 1394 Net Adapter, MediaType = Místní síť (LAN), SubMediaType = 1394
info Síťové připojení: Název = Připojení k místní síti, Zařízení = NVIDIA nForce Networking Controller, MediaType = Místní síť (LAN), SubMediaType = Místní síť (LAN)
info Síťové připojení: Název = Tiscali Akcelerovaný Internet, Zařízení = SoftV90 Voice Speakerphone Modem, MediaType = TELEFON, SubMediaType = NONE
info Bylo vybráno připojení typu Ethernet.
Stav síťového adaptéru
info Stav připojení k síti: Médium je odpojené.
warn Stav síťového adaptéru není v pořádku.
action Ruční oprava: Znovu připojit síťový kabel
info Uživatel znovu připojil síťový kabel.
info Síťový adaptér je v přechodném stavu, probíhá opakování...
info Přesměrování uživatele na odbornou pomoc
Diagnostika protokolů HTTP, HTTPS a FTP
Připojení protokoly HTTP, HTTPS a FTP
warn FTP (pasivní): Došlo k chybě 12007 při připojování k ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved
warn FTP (aktivní): Došlo k chybě 12007 při připojování k ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved
info Protokol HTTPS: Úspěšně připojeno k http://www.microsoft.com.
warn Protokol HTTP: Došlo k chybě 12031 při připojování k http://www.microsoft.com: The connection with the server was reset
warn Protokol HTTP: Došlo k chybě 12031 při připojování k http://www.hotmail.com: The connection with the server was reset
error Nepodařilo se vytvořit připojení Protokol HTTP.
error Nepodařilo se vytvořit připojení FTP.
Vím, že tohle už není hijackthis, jenže já se nevyznám ani v tomhle, proto děkuji za každou radu. Díky.
Čas spuštění poslední diagnostiky: 03/14/08 12:38:50
Diagnostika síťového adaptéru
Rozpoznávání umístění v síti
info Použití domácího připojení k síti Internet
Identifikace síťového adaptéru
info Síťové připojení: Název = 1394 Připojení, Zařízení = 1394 Net Adapter, MediaType = Místní síť (LAN), SubMediaType = 1394
info Síťové připojení: Název = Připojení k místní síti, Zařízení = NVIDIA nForce Networking Controller, MediaType = Místní síť (LAN), SubMediaType = Místní síť (LAN)
info Síťové připojení: Název = Tiscali Akcelerovaný Internet, Zařízení = SoftV90 Voice Speakerphone Modem, MediaType = TELEFON, SubMediaType = NONE
info Bylo vybráno připojení typu Ethernet.
Stav síťového adaptéru
action Ruční oprava: Znovu připojit síťový kabel
info Uživatel znovu připojil síťový kabel.
info Přesměrování uživatele na odbornou pomoc
Diagnostika protokolů HTTP, HTTPS a FTP
Připojení protokoly HTTP, HTTPS a FTP
warn FTP (pasivní): Došlo k chybě 12007 při připojování k ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved
warn FTP (aktivní): Došlo k chybě 12007 při připojování k ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved
info Protokol HTTPS: Úspěšně připojeno k http://www.microsoft.com.
warn Protokol HTTP: Došlo k chybě 12031 při připojování k http://www.microsoft.com: The connection with the server was reset
warn Protokol HTTP: Došlo k chybě 12031 při připojování k http://www.hotmail.com: The connection with the server was reset
error Nepodařilo se vytvořit připojení Protokol HTTP.
error Nepodařilo se vytvořit připojení FTP.
Vím, že tohle už není hijackthis, jenže já se nevyznám ani v tomhle, proto děkuji za každou radu. Díky.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav: