Herní výkonnost integrovaných grafik, prosím o výběr procesoru

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Wolverine
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Herní výkonnost integrovaných grafik, prosím o výběr procesoru

Příspěvekod Wolverine » 18 říj 2017 16:02

Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu, jak jsou výkonný integrovaný grafiky v procesorech, abych si na něm dalo zahrát Counter strike GO.

Počítač chci víceúčelový rodinný, tedy herní/pracovní pc (střih videí), grafickou kartu bych dokoupil někdy v budoucí době, kvůli rozpočtu. Slyšel jsem že na určitých procesorech si bez problému zahraji Counter Strike v HD rozlišení na nízké detaily.

Za procesor jsem chtěl původně utratit max 4,5 tisíce aby jsem se vešel do rozpočtu i na GPU, se synem jsme se ale dohodly že počkáme a spíš koupím pořádný základ. Tedy za procesor jsem ochotný dát přibližně 9 tisíc

Děkuji za návrhy

Reklama
drobino
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Herní výkonnost integrovaných grafik, prosím o výběr procesoru

Příspěvekod drobino » 18 říj 2017 16:58

Takze jinymi slovy chces intel s integrovanou grafickou kartou za 9000 patrne myslis i7 8700 jelikoz ryzen nema int.grafiku a starsi verzi i7 7xxx bych uz nebral jelikoz je to mrtva platforma (coz je vlastne i I7 8700). Kdyz zapocitas cenu delidu a poradneho chladice jsi s cenou hned uplne jinde a pritom ztrazis zaruku. Osobne bych bud pockal az na dalsi generaci intel procesoru nebo vzal ryzen a nejakou levnejsi grafiku. Takova 1050ti uz bude vykonove uplne jinde nez int.grafika.

vuLva
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Herní výkonnost integrovaných grafik, prosím o výběr procesoru

Příspěvekod vuLva » 18 říj 2017 17:28

Delid není nutnost. Je to kusová záležitost jako tomu bylo u Skylake / Kaby Lake. Stejně tak není nutné kupovat nějaký extra výkonný chladič. Fera 3 nebo Grandis 2 úplně v klidu.

Napiš nám kolik do toho PC chceš dát a co přesně se na něm bude delat, jinak se nikam nehneme.

CS GO si sice na iGPU zahraješ, ale je to spíše za trest. Herní zážitek nula.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”