Přechod na PHPBB 3.0 - názory
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Přechod na PHPBB 3.0
Já nevím jak ostatní, ale mě se tohle moc líbí
přehledné to je a má to logiku (neříkám, že to předchozí nemělo).moc se mi líbí fce, která ukazuje uživatele zda je online či ne přímo u příspěvku a taky možnost nahlásit nevhodné příspěvky. good work 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Crave
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
jak říkám je to nezvyk..ale asi to mělo co do sebe to přesunout na PHPBB 3.0..tak už to prostě a budeme si muset zvyknout..
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
když dám ,,zobrazit nové přispěvky" tak mi tam chybí možnost ,,označit vše jako přečtené" nebo jsem to jen nenašel
Ale jinak se mi to líbí :)
EDIT: ještě koukám že už je top 15 přispěvků tak řádek
bych dal až nad ten top 15 a ne pod něj 
EDIT: ještě koukám že už je top 15 přispěvků tak řádek
Kód: Vybrat vše
* Zobrazit nezodpovězené příspěvky • Zobrazit nové příspěvky • Zobrazit aktivní témata- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, taky na to koukám, tohle určitě upravíme 
V mém věku si budu na to těžko zvykat. Myslela jsem že mám nějaký virus v počítači.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Desing
Na označování příspěvků za vyřešené naimplementujeme spec. MOD, s tímto modem pak uživatelé pouze kliknou na tlačítko "Označit jako vyřešené". Takže by to měl být určitě posun k lepšímu.Fox8 píše:A ještě pořád platí označování příspěvků za vyřešené?
- memphisto
- Guru Level 13

Jo ještě čeho jsem si všiml je, že když mi přijde meil, tak už neobsahuje část textu, který někdo dopsal do sledovaného tématu. Když už serfuji po PC-HELPu, a někdo mi hned odpoví, tak odpovím taky. Pak když jdu na seznam.cz, tak mám v meilu ty odpovědi a pokud tam není část toho textu, tak nevím, co už jsem četl a co ne.taky mě to dost usnadňovalo čtení meilů a příspěvků přes mobil
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, i tohle doděláme. Tuším, že pro phpbb3.0 již tento MOD existuje, čili by to nemělo být problém. Díky.
I když sem o tom, že bude změna věděl, tak mě to vůbec nenapadlo teď při zapínání komplu, takže šok byl no
.. ale co, stejně si zvykneme a starou verzi si už nikdo nevzpomene
Vypadá to vcelku dobře, už se těším až se všechno doladí a bude i "DarkSkin" 
Btw zajímavá položka v Uživatelském panelu je Přátelé a Nepřátelé
Btw zajímavá položka v Uživatelském panelu je Přátelé a Nepřátelé
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- sondaw
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Top30 nahoře opravdu chybí, bylo to první, co člověk uviděl a většina z nás asi začínala právě zde. Doufám, že se to ještě změní, to bylo opravdu přehlednější. Jinak si jistě zvykneme, první doba bude ve znamení hledání a tápání, ale to tak už bývá, když je něco nového. Navíc jistě dojde ještě k dalším úpravám, doladění ap. Osobně se mi to líbí
http://www.rony.dobrodruh.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
já osobně vítám přechod na verzi 3, takový hezký prostředí
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TOP 30 se určitě změní. Snažil jsem se a poptával řešení i na phpbb.com, zatím máme to, co nyní vidíte - není to ideální, ale zlepšíme se! Jinak díky za pozitivní ohlasy, je to změna a musíme si všichni zvyknout (i já lovím některé tlačítka
), ale určitě to naše fórum posune o velký kus dopředu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek