Monitor se mi náhodně vypíná - zatím tedy vždy, když jsem na netu (chrome, firefox). Zároveň když k tomu dojde, přestane blikat i kontrolka SSD na skříni. Můžu jen restartovat PC. Poté naběhne zase vše v pořádku. Někdy se to stalo jednou za týden, jindy ani to ne a dnes hned dvakrát... Teploty komponentů sleduji na liště přes HWinfo, vše v normálu - CPU, GPU, HDD i SSD vše průměrně kolem 30-35 °C v klidu. V zátěži se procesor přes 60 °C nedostane, grafika jede v nějakým tom samotaktovacím režimu, takže u náročnějších her se musí dostat na 80 °C aby dala 100% výkon. Prostě PC jinak jede normálně, jsou mu asi tři roky.
Co jsem s tím už dělal:
Kompletně celou skříň vyfoukal, GPU ošetřil zvlášť, RAMky vyndal/zandal, kabely odpojil a zapojil. Použil jsem k tomu i kontaktol

Dále jsem zkoušel nahrát nejnovější ovladače GPU, ale poté, když se problém znovu objevil, tak i starší. Vždy přeš DDU a v nouzovým režimu. Ovladače základní desky mám (snad) také v pořádku. Grafika žádnou chybu nevykazuje - např. v GTA 5 na maximální nastavení nepozoruji nic divnýho, žádký artefakty a tak pod. a 60 fps to dává.
Poradíte, co mi to v kompu odchází?