Při zvětšení okna se youtube video zmenší. (při roztažení prohlížeče na celou obrazovku) Vyřešeno
Při zvětšení okna se youtube video zmenší. (při roztažení prohlížeče na celou obrazovku)
Zdravím. nevím proč ale když mám přes celý monitor google chrome tak youtube má video malinký a když nemám v okně google chrome tak se video zvětší než kdysi byl v původním okně. De o tak nějak nastavit aby bylo velké video ? Viz přílohy
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Při zvětšení okna se youtube video zmenší. (při roztažení prohlížeče na celou obrazovku) Vyřešeno
Vpravo dole si dej fullscreen a nemusis resit velikost 

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Při zvětšení okna se youtube video zmenší. (při roztažení prohlížeče na celou obrazovku)
máš nastavení na kino tak si to vypni a dej si normalní velikost.
Re: Při zvětšení okna se youtube video zmenší. (při roztažení prohlížeče na celou obrazovku)
Trošku si mně alpe nepochopil. Já právě něco chci jako režim kino. Akorát nevím proč jak je to malý... Ale zatím o mám v režimu kino. Akorát by to video mohlo být větší.. abych nemusla mít režim kino 

Aha tak to se omlouvám.No kino bývá takle malý když tak dej full a máš po problému 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5449
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 21:46
-
- 11
- 5193
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3032
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
-
- 3
- 2295
-
od petr22