Přechod na PHPBB 3.0 - názory
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přechod na PHPBB 3.0 - názory
Kein:tohle je něco jako subsilver - základní skin.Z něj pak budou vycházet další úpravy.Co se týče jmnéna nad avatarem myslím že by to Ltb mohl zavést...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já jsem se víc orientoval ve starém , ta úvodní stránka mi přijde moc taková umělá ,stará byla lepšííí 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak nebyl čas sem juknout dřív takže zatím nové a neosahané zvykám si.
Nápadíček Top 30.
Co kdybychom se nedrželi starého a udělali následovnou změnu. Místo Top 15 posledních 5 přízpěvků bez odpovědí. 6-tý řádek. Odkaz do podfóra s posledními 30-ti nejaktuálnějšími přízpěvky. Hlavní strana se zpřehlední není třeba zužovat řádky. Dostanu svých 30 nejaktuálnějších přízpěvků. Tak a nyní máte možnost mi to zkritizovat.

Nápadíček Top 30.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím všechny, připojuji reakce..
Kein: nick by asi měl být nad avatarem...přijde mi to logičtější, tohle se dá určitě změnit, mrknu na to, změním.
Elusive: pohlaví bude v následujících dnech přidáno.
Subsilver momentálně nemáme v plánu implementovat. Soustředíme se hlavně na vyladění PROSILVER a později na tmavý design (dle předchozího ohlasu).
Mějte se
Kein: nick by asi měl být nad avatarem...přijde mi to logičtější, tohle se dá určitě změnit, mrknu na to, změním.
Elusive: pohlaví bude v následujících dnech přidáno.
Subsilver momentálně nemáme v plánu implementovat. Soustředíme se hlavně na vyladění PROSILVER a později na tmavý design (dle předchozího ohlasu).
Mějte se
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ltb píše:.... pohlaví bude v následujících dnech přidáno.
Konečně vysvětlení mých problémů v posledních dnech. Snad to té mojí bude stačit.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud budou mít slečny a paní avatary dle obrázků od Memphista, jež jsme někteří měli možnost zhlédnout, pak by údaj o pohlaví nebyl nutný 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:

to Karlos: už se ti pochlubil Weslo, co pro tebe má

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Docela esteticky rušivě na mě působí to, že na místo druhého příspěvku na každé stránce vloží Google Adsense Bot svůj reklamní pruh. Kdyby to bylo uplně dole nebo nahoře nebo na straně, tak by to ještě šlo, ale takhle mezi příspěvky uživatelů je to nepříjemné.
Možná je to nutnost zapříčiněná zajištěním financování hostingu a vůbec běhu fóra .
Doufám jen, že snad nepřibudou další - třeba Yahoo Bot nebo nějaký jiný, co to tu čas od času skenují.
Možná je to nutnost zapříčiněná zajištěním financování hostingu a vůbec běhu fóra .
Doufám jen, že snad nepřibudou další - třeba Yahoo Bot nebo nějaký jiný, co to tu čas od času skenují.
Můj první stroj: Atari 800XL
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mě trochu rozčarovalo že si mého předchozího přízpěvku LTB nevšimnul nebo hraje mrtvího brouka protože i tak toho má s vylaďováním dost na práci. Řikal sem si mno tak se připomenu. Ve starim fóru byly číslované přízpěvky a když si na to kliknul otevřel se ti odkaz na přízpěvek který si mohl zkopírovat. Prosím kde je to zde po novém?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja jsem taky pro aby se 15 nejaktualnejsich temat redukovalo na 5 nebo pokud by to slo udelat stahnout mod podobny tomu staremu to jest ze bude top15ka psana mensim fontem a budou vedlesebe dva sloupce a usetri to misto :)
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Merlin66 píše:Docela esteticky rušivě na mě působí to, že na místo druhého příspěvku na každé stránce vloží Google Adsense Bot svůj reklamní pruh. Kdyby to bylo uplně dole nebo nahoře nebo na straně, tak by to ještě šlo, ale takhle mezi příspěvky uživatelů je to nepříjemné.
Reklamní pruh tu máme již něco přes rok a půl, ANO, je to bohužel nutné zlo, bez reklamy to prostě nejde, někde si na provoz fóra vydělat musíme

Jan Pašek píše:Tak mě trochu rozčarovalo že si mého předchozího přízpěvku LTB nevšimnul nebo hraje mrtvího brouka protože i tak toho má s vylaďováním dost na práci. Řikal sem si mno tak se připomenu. Ve starim fóru byly číslované přízpěvky a když si na to kliknul otevřel se ti odkaz na přízpěvek který si mohl zkopírovat. Prosím kde je to zde po novém?
Ale všimnul, jen hraje mrtvýho brouka

karlos píše:Pokud budou mít slečny a paní avatary dle obrázků od Memphista, jež jsme někteří měli možnost zhlédnout, pak by údaj o pohlaví nebyl nutný
OK, není problém. Z obrázku uděláme ikonku 6x6 pixelů a nastavíme ji

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám takovou prosbičku připomínečku pokud to dobře vysvětlím. Pokud nemáš zaškrtnutou volbu přihlásit automaticky při další návštěvě a zapomeneš se přihlásit. Vybereš si téma do kterého bys chtěl odpovídat. Zjistíš že nejsi přihlášen. Vyjedeš tedy na listu ve vybraném tématu nahoru klikneš na přihlásit. Provedeš přihlášení a vyhodí tě to zpět na hlavní stranu. Neumělo by mě to vrátit na stranu ze které sem vyšel před přihlášením?
Pokud by se neujala předchozí připomínka. Ještě k volbě přihlásit automaticky při příští návštěvě. Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle volba funguje na základě přečtení přístupové IP adresy. Forum si zapamatuje IP adresu ze které jsem se přihlásil v době zaškrtnutí volby při příští návštěvě přihlásit automaticky.Problémeček je v tom že na forum přistupuji střídavě ze dvou až tří IP adres. Není někde pamatovák kam bych si zapsal ty další dva přístupy a měl od přihlašování pokoj? Funguje tahle volba také pokud je zřízena dinamická IP adresa?
Pokud by se neujala předchozí připomínka. Ještě k volbě přihlásit automaticky při příští návštěvě. Jestli jsem to dobře pochopil tak tahle volba funguje na základě přečtení přístupové IP adresy. Forum si zapamatuje IP adresu ze které jsem se přihlásil v době zaškrtnutí volby při příští návštěvě přihlásit automaticky.Problémeček je v tom že na forum přistupuji střídavě ze dvou až tří IP adres. Není někde pamatovák kam bych si zapsal ty další dva přístupy a měl od přihlašování pokoj? Funguje tahle volba také pokud je zřízena dinamická IP adresa?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1394
-
od meda2016