zkušenosti s notebooky MSI

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

zkušenosti s notebooky MSI

Příspěvekod pikaso.andreas » 18 bře 2008 14:08

Zdravím odborníky přes notebooky. Uvažuji o koupi notebooku a mám zájem obzvlášť o notebook značky MSI, mají totiž numerickou klávesnici oddělenou. Slyšel jsem, že jsou velmi poruchové. Máte někdo podobnou zkušenost????

Do oka mi padl tento kousek: MSI GX610PX - 034CZ
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Reklama
HyBLiK
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: zkušenosti s notebooky MSI

Příspěvekod HyBLiK » 18 bře 2008 14:17

Co vím od memphista velice dobrý noťas...jinak GX600 lepší...;) ale zase ta cena...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 bře 2008 14:36

Já jsem měl noťas MSI, ale ten z dražší produkce (25k a výš). ty "obyčejné" do 20k vypadají dobře, hlavně po stránce výbavy, ale dost lidí si opravdu stěžuje, že se hodně kazí. ty levnější modely jsem neměl možnost porovnat. zatím co v té vyšší, co jsem měl já, je to naprostá elita.neměl jsem jediný problém. šlapal jako hodinky. ten MSI GX610PX ti musím rozmluvit. AMD do notebook rozhodně ne!

ten MSI GX 610PX je odlehčenou verzíe MSI GX600, ale ten procesor tam dali strašný
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 18 bře 2008 15:53

A co by jsi doporučil okolo 20K za notebook?? Jak jsem psal víše, zaujala mě numerická klávesnice....

nintendo
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod nintendo » 18 bře 2008 16:37

taky bych se rad zeptal na notas za 20k ,ale nevim jestli 17" nebo 15" prej ta 17tka je celkem velka a vetsina kamosu ma 15 ale ja nevim no nemuzu se rozhodnout :-(

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 bře 2008 23:09

book pro normální nošení a práci stačí 15. 17 je zbytečný luxus a je velká a neskladná.nedovedu si představit běhat po městě se 17 na rameně.

napiště na co ho primárně chcete a vyberem něco :wink: (napište taky jestli preferujete určitou značku,abych do vás netlačil ASUSy, které jsou mé nejoblíbenější :smile: )

PS: ta numerická klávesnice je drobnost,která sice poteší, ale na úkor jiných kláves. nedovedu si představit na 15,4 booka ještě dát zvlášť numerickou klávesnici
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 18 bře 2008 23:17

MSI patří k velice dobrým bookům,před 2 měsíci jsem kamarádce (laik) doporučil toto:
http://notebooky.alza.cz/notebook-msi-m ... d83818.htm
má ho a zatím je plně spokojená..výbava slušná,srovnatelná s mým ASUSEM a cena v mezích slušnosti..této značky bych se v žádném případě nebál..

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 19 bře 2008 07:08

Já bych ho potřeboval na občasné hraní her, monitor může být i 17", pokud se na takové dělají brašny ;-) Notebook není pro studentíka co bude lítat po městě. Book se bude vozit autem a nosit na červeném polštářku ze sametu :-)
Značka je libovolná, pokud si memphisto myslí že je numerická klávesnice zlá, že uzurpuje místo pro ostatní klávesky, berme bez numerické. Může se dokoupit klasická klávesnice, v případě potřeby.

m4rt!n
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod m4rt!n » 19 bře 2008 08:20

cau, asi pred pul rokem jsem si koupil MSI GX600PX a slape jako hodinky, doted jsem nemel jediny problem. Jejich asi nejsilnejsi stranka je vynikajici pomer cena/vybava a podle meho nazoru to neni u teto znacky na ukor kvality napr. jako u znacky acer (to je jen muj nazor). Dalsi vyhodou je samozrejme numericka klavesnice. Jedine co bych tomuto notebooku vytknul je jeho leskly povrch takze je na nem videt kazdy otisk prstu.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 bře 2008 08:46

ten MSI GX600 je luxusní book.za 30k lepší herní book neseženeš. ten MSI GX610 by taky nebyl špatný, grafika dobrá,HDD akorát,paměti dostačující, ale tím procesorem to fakt pohnojili. do 20k neseženeš book s obstojnou grafikou a 17 displayem.
myslím, že docela slušný a i na občasné hraní je dotačující :Asus F3SC-AS411 C2D 1,83GHz,2GB ram, 250GB HDD, grafika GeForce 8400M, WIFI,BT,bez OS

PS: ta numerická zvlášť je jen na ozdobu a nebo když hraješ často CS a potřebuješ rychle nakupovat :smile: jinak vypadá to pěkně hnusně u 15,4 když klávesnice přesahuje rozsah monitoru a klávesnice je od kraje ke kraji

loxcom
nováček
Stav:

Příspěvekod loxcom » 19 bře 2008 11:22

No, aby té chvály tady nebylo zas tak moc. Minulej tejden ve čtvrtek mi přišlo dlouho očekávané MSI.
Konkrétně GX600E mám ho z práce takže jsem moc neřešil ty plamínky atd. Nainstaloval jsem tam XPčka bez větších problémů (jak blbec jsem scháněl ovladače po celim netu a nakonec všechny byli na stránkách MSI, ale to je moje blbost ) problém byl v tom, že po dvou dnech přestala fungovat zobrazovací jednotka a to úplně. Zavolal jsem prodejci a ten si ho okamžitě odvezl a slíbil výněnu tak jsem zvědavej. Možná jen výjmka potvrzuje pravidlo :huh:

nintendo
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod nintendo » 19 bře 2008 15:12

No ja se v notasich moc nevzynam protoze nemam zadnou osobni zkusenost.Na ty nejnovejsi hry to urcite nepotrebuju maximalne CS 1.6 ale to je vse a ta velke pozadavky nema to rozjedu i na nejlevnejsim notebooku predpokladam. vyuziti spise na filmy, internet, apod.Cena fakt kolem tech 20k +- 2000 .Znacku necham na tobe protoze jak sem tady hodnekrat cetl hodne doporucujes ty asusy ale kamarad ma treba vaio a nestezuje si .sice ho stal 40k ale to uz jsou notebooky trochu na jinem levelu :D .predem diikk

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ryzen 9800x3d, Zkušenosti s Ram
    od Acey » 13 úno 2025 12:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    0
    1965
    od Acey Zobrazit poslední příspěvek
    13 úno 2025 12:28
  • Zkušenosti s VxKex na Windows 7?
    od SGvagon » 27 říj 2024 22:06 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2850
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 říj 2024 11:29
  • Čtečky knih - zkušenosti
    od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    3956
    od michal84 Zobrazit poslední příspěvek
    15 srp 2024 19:02
  • Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
    od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    3297
    od FlanK3r Zobrazit poslední příspěvek
    10 říj 2024 17:29

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”