Školní síť - youtube.com zamezení zalogování Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Školní síť - youtube.com zamezení zalogování

Příspěvekod Owner » 13 bře 2008 21:14

Ahojte,
jsme se ve škole s učitelkou dohodli na tom ,že když uděláme nějakou ochranu proti přihlášení na youtube.com , jinak aby to bez přihlášení jelo. (neměl by jet obsah 18+) Rád bych se zeptal ,zda to jde zablokaovat nějak , anebo se obrátit na jejich podporu ( jaký mají mimochodem @ ?).
Víte , do té doby ,než nás opustil za škole náš milovaný :oops: učitel \správce sítě kohut,tak vše běželo , hry jsme mohli zpouštět z usb , cd každý měl svůj účet (pro každého místo 100 mb :roll: ) a poté ,co odešel a přišla jedna učitelka ,která to vůbec nezná pi******* se jmenuje :evil: :evil: :evil: ,tak zablokovala cd-romky usb porty , a skoro všechny stránky ,a tak nejde dělat nic ani si pouštět spropadený p***. Ale zase je divné ,že někomu jede mp3s.nadruhou.net a někomu ne .

Prosím helfněte a podělte se o Vaše lapálie se školní sítí.

Web šk. jmzstrinec.cz hlavně ať to nikdo z učitelů nečte :idea: jinak bude :evil:

Tak díky
:bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Školní síť - youtube.com zamezení zalogování

Příspěvekod karlos » 20 bře 2008 07:47

V naší firmě funguje nastavení dle obrázku. Pokud se nepletu, pak by tato nastavení měla jít měnit jen při přihlášení administrátora (já mám na svém notesu tato oprávnění, aby skutečný admin měl ode mě pokoj, když si něco potřebuji nainstalovat), ten potom nastaví do zakázané zóny adresu přihlašovací stránky a mělo by to být OK.
Přílohy
youtube.jpg
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: Školní síť - youtube.com zamezení zalogování

Příspěvekod Rewqa » 20 bře 2008 09:29

Ja tohle resil, ze sem mel Portable Operu v ty slo vsechno. Vsichni se vzdycky divili jaktoze jim to v Mozille nebo v IE nejde a ja tam jel na Opere, ale mozna to neni zrovna tvuj pripad.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Školní síť - youtube.com zamezení zalogování  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 20 bře 2008 09:58

Weslo, nevím jestli jsem to pochopil správně (chvíli mi to trvalo). Vyluštil jsem ze zadání, že nová učitelka patrně ječí jak hyena, když lezou na youtube, ale udělali s ní gentlemanskou dohodu, že když nebude možné se zalogovat, což by jim zamezilo přístup na videa +18 (ještěže jsem již +++18 (dík za ten odkaz :wink: )), budou tam moci šmejdit.

nj. profesionální slepota - už to mažu.Weslo
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”