zkušenosti s notebooky MSI
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zkušenosti s notebooky MSI
jo, byl bych rád, kdyby ten notebook měl podporu XP !!!! Takže nejlépe verzi bez OS. XP mám. Cena okolo 20tis kč. A kdyby neměl integrovanou grafiku.
memphisto píše:ten MSI GX600 je luxusní book.za 30k lepší herní book neseženeš. ten MSI GX610 by taky nebyl špatný, grafika dobrá,HDD akorát,paměti dostačující, ale tím procesorem to fakt pohnojili. do 20k neseženeš book s obstojnou grafikou a 17 displayem.
myslím, že docela slušný a i na občasné hraní je dotačující :Asus F3SC-AS411 C2D 1,83GHz,2GB ram, 250GB HDD, grafika GeForce 8400M, WIFI,BT,bez OS
PS: ta numerická zvlášť je jen na ozdobu a nebo když hraješ často CS a potřebuješ rychle nakupovatjinak vypadá to pěkně hnusně u 15,4 když klávesnice přesahuje rozsah monitoru a klávesnice je od kraje ke kraji
S tím s tebou nemůžu souhlasit, ta numerická klávesnice je z mého pohledu hodně šikovná věc obzvlášť když občas pracuješ s excelem a podobně a nemluvím o css, nevím co bych si bez ní počal:) Jinak co se týká vzhledu mi to hnusný nepřijde, naopak se mi to docela líbí.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsem rád, že napsal i uživatel notebooku msi.. Právě na to by se hodila ta klávesnice, programovaní a podobně....
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já jsem měl taky MSI a ta numerická klávesnice mě tam doslova sra**.rozáthlá přes celou šířku booku a ještě k tomu, aby se tam vešla, byly klávesy menší než na jaké jsem na normálním booku (bez numerické) zvyklý.
to je ale asi otázka vkusu a zvyku
to je ale asi otázka vkusu a zvyku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1965
-
od Acey
Zobrazit poslední příspěvek
13 úno 2025 12:28
-
- 3
- 2850
-
od petr22
28 říj 2024 11:29
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3956
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
-
Asus AM5 (X870E/X870/B850) desky - infa, zkušenosti
od FlanK3r » 03 zář 2024 16:08 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 3298
-