Místní uživatelé a skupiny ! Neplatná syntaxe !
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Místní uživatelé a skupiny ! Neplatná syntaxe !
No jo , tak to vypadá na reinstalaci win....Napřed zkus tu konzoli.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Scan nic , asi 5 min to hrabalo na disk a pak nic ! A ten Repair , čára doběhla do konce a pak jsem po tý kontrole měl restartovat !
http://img264.imageshack.us/my.php?image=divngr2.jpg
a tohle je nějaký divný ! nemužu se dostat do pracovní skupiny ! to je všechno tim Místní uživatelé a skupiny !
http://img264.imageshack.us/my.php?image=divngr2.jpg
a tohle je nějaký divný ! nemužu se dostat do pracovní skupiny ! to je všechno tim Místní uživatelé a skupiny !
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Máš ho skutečně odvirovaný odsud? mně se zdá , že ho máš napadený.Zkus tu konzoli nebo opravu win z CD.dej sem výpis z hijackthis , ať se na to někdo podívá(sekce hijackthis)
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
dával jsem a je vpořádku !
a jak se to dělá přez konzoli ?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Použití konzoly pro zotavení systému Windows XP:
Konzola pro zotavení systému Windows XP umožňuje:
používat, kopírovat, přejmenovávat nebo nahrazovat soubory a složky operačního systému;
povolovat nebo zakazovat spouštění služeb a zařízení při dalším spuštění počítače;
opravit spouštěcí sektor systému souborů nebo hlavní spouštěcí záznam (MBR);
vytvářet a opravovat oddíly na discích.
Konzola pro zotavení se používá takto:
Vložte disk CD-ROM se systémem Windows XP do jednotky CD-ROM a restartujte počítač.
Ve zobrazené nabídce klepněte na možnost Instalovat systém Windows XP.
Stisknutím klávesy R vyberte možnost opravy vybrané instalace systému Windows.
Při použití konzoly pro zotavení budete vyzváni k zadání hesla k účtu Administrator. Jestliže třikrát zadáte nesprávné heslo, bude konzola pro zotavení ukončena. Je-li databáze s informacemi o uživatelských účtech v počítači poškozena nebo chybí-li, nebude možné konzolu pro zotavení použít.
Po zadání hesla a spuštění konzoly pro zotavení restartujte počítač zadáním příkazu exit. Konzola pro zotavení má některá další omezení. Další informace najdete v databázi Microsoft Knowledge Base v článku 314058, který konzolu pro zotavení systému Windows XP popisuje podrobněji.
Konzola pro zotavení systému Windows XP umožňuje:
používat, kopírovat, přejmenovávat nebo nahrazovat soubory a složky operačního systému;
povolovat nebo zakazovat spouštění služeb a zařízení při dalším spuštění počítače;
opravit spouštěcí sektor systému souborů nebo hlavní spouštěcí záznam (MBR);
vytvářet a opravovat oddíly na discích.
Konzola pro zotavení se používá takto:
Vložte disk CD-ROM se systémem Windows XP do jednotky CD-ROM a restartujte počítač.
Ve zobrazené nabídce klepněte na možnost Instalovat systém Windows XP.
Stisknutím klávesy R vyberte možnost opravy vybrané instalace systému Windows.
Při použití konzoly pro zotavení budete vyzváni k zadání hesla k účtu Administrator. Jestliže třikrát zadáte nesprávné heslo, bude konzola pro zotavení ukončena. Je-li databáze s informacemi o uživatelských účtech v počítači poškozena nebo chybí-li, nebude možné konzolu pro zotavení použít.
Po zadání hesla a spuštění konzoly pro zotavení restartujte počítač zadáním příkazu exit. Konzola pro zotavení má některá další omezení. Další informace najdete v databázi Microsoft Knowledge Base v článku 314058, který konzolu pro zotavení systému Windows XP popisuje podrobněji.
a ještě jsem udělal jednu volovinu ! klik jsem na Start,Ovládací panely,Systém,Název počítače a pak Identifikace v síti ! tam jsem to odklikal pripojit počítač k doméně ! a od tý doby je to v háji ! jak se toho zbavim ?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No já bych asi navrhoval ten reinstal windows. Třeba Ti tu někdo poradí něco jiného, ale jak jsou účty a to ostatní v háji....
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”