Zapojení kabelu LAN Vyřešeno
Zapojení kabelu LAN
Koupil jsem si IP kameru,vše úspěšně zapojil a nainstaloval,ale cca za minutu se obraz sekl.Po chvilce jsem zjistil,že když připojím kabel LAN ke kameře,internetová síť je omezena a po chvilce nejde vůbec.Předpokládám,že je to někde v nastavení PC,ale nevím kde...poradí někdo? 

-
- Pohlaví:
Re: Zapojení kabelu LAN
Vzhledem k tomu, že jsi vůbec nic neuvedl, pak nezbývá, než doporučit prostudovat manuál.
Myslím,že je to někde v nastavení NTB...
A proto máš prostudovat manuál a ne se hádat, že si toto téma uzavřel a duplikovat ho.
Manuál jsem prostudoval a nic tam není,musí to být v NTB.
-
- Pohlaví:
Jaká máš ostatní zařzení v síti? Přesný typ a výrobce routeru a kamery?
Kamera je iGET HOMEGUARD HGWOB751 ... WiFi router už nevím,mám ho dlouho,a v síti mám WD My Cloud Mirror...
- Blitzkrieg
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
To si děláš p*del, ne? S tímhle přístupem se ti ten problém asi jen tak nepovede vyřešit...
...o co ti jde?
Tobe de ocividne o pomoc, tak odpověz na otazky od ITcrowd a doufej, ze se s tebou nekomu bude chtít ztrácet cas
ITCrowd píše:Jaká máš ostatní zařzení v síti? Přesný typ a výrobce routeru a kamery?
Kamera je iGET HOMEGUARD HGWOB751 ... WiFi router už nevím,mám ho dlouho,a v síti mám WD My Cloud Mirror...
Dodatečně přidáno po 1 minutě 21 vteřinách:
O.K.?
- Blitzkrieg
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle asi fakt nemá cenu...
Takže jinak, zvedni zadek, jdi k routeru, otoč ho a napiš sem informace, které jsou uvedeny na štítku. Pokud tam nic takového není, zjisti, o jaký model se jedná, jiným způsobem (přes konfigurační prostředí...)
A o co mi jde? Věř mi, že opravdu o nic - jen mě neskutečně vytáčí, když chce někdo s něčím pomoci, ale není ochotný pro to nic udělat...
Takže jinak, zvedni zadek, jdi k routeru, otoč ho a napiš sem informace, které jsou uvedeny na štítku. Pokud tam nic takového není, zjisti, o jaký model se jedná, jiným způsobem (přes konfigurační prostředí...)
A o co mi jde? Věř mi, že opravdu o nic - jen mě neskutečně vytáčí, když chce někdo s něčím pomoci, ale není ochotný pro to nic udělat...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2746
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 22:19
-
-
- 3
- 3425
-
od petr22