Klikni na Look ke startu skenu. Když program skončí objeví se v poznámkovém bloku zpráva skenu. Zkopíruj sem celý jeho obsah. Log se také nachází na ploše pod názvem SystemLook.txt.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
E:\Hry ze starsich systemu\Games\BFME-ROTWK\LotRIcon.exe
E:\Hry ze starsich systemu\WIN7 Games\The Walking Dead Season 2\steam_api.dll
G:\Games\Battlefield 4\bf4_x86.exe
G:\Games\Crysis 3\Crysis 3\Bin32\CryEA.dll
G:\Users\Blejzr\Desktop\WinLoader.exe
G:\Users\Blejzr\Downloads\Windows 7 SP1 Ultimate (64 Bit)\Windows 7 ACTIVATION.zip
nalezené soubory smaž.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
To kecalek - opakované porušuješ pravidla tohoto fóra a to používáš vulgární výrazy a vstupuješ do tématu v sekci HiJackThis, kde mohou radit odborníci na viry ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:To kecalek - opakované porušuješ pravidla tohoto fóra a to používáš vulgární výrazy a vstupuješ do tématu v sekci HiJackThis, kde mohou radit odborníci na viry ap.
Stalo sa to raz - ospravedlňujem sa (asi preto, lebo niekto opakovane používa aplikácie, ktoré často znefunkčnia OS a za toto - sorry, ale toto je fórum a nie štátna inštitúcia, kde má alebo nemá niekto právo vstupovať.
ulož si soubor na plochu.
Poklepáním na ikonu spusť nástroj Delfix.exe
( Ve Windows Vista, Windows 7 a 8, musíš spustit soubor pravým tlačítkem myši -> Spustit jako správce .
V hlavním menu, zkontroluj tyto možnosti - Odstranění dezinfekce nástrojů (Remove desinfection tools) – Vyčistit body obnovy (Purge System Restore)
Poté klikněte na tlačítko Spustit (Run) a nech nástroj dělat svoji práci
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
# DelFix v1.013 - Logfile created 24/02/2018 at 16:47:33
# Updated 17/04/2016 by Xplode
# Username : Blejz - DESKTOP-93LF25G
# Operating System : Windows 10 Pro (64 bits)
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.