Nejede mi centr-al =) Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Nejede mi centr-al =)
Ciste a jiste mam bednicky genius 5.1 zapojene v SB 5.1 Live + ovladace. Nevim proc ,ale bedny faraji v poho az na central. Jede, ale jen nekde, napr. ve hre mafia a dalsi vyjimky ,ale zapnu winamp a nevyda ani hlasku. Zapojene to je podle meho dobre a ovladace sem odskousel vsecky co sem nasel. HELP!!!
- sovicka2001
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To ale vůbec není problém! Středový reproduktor se používá většinou jen pro dialogy na DVD s 5.1 zvukem.
To že ti při hraní muziky nevydá ani hlásek opravdu problém není...
Určitě máš v SW balíku nějaký diagnostický nástroj a ten ti pomocí hlasu nebo zvuků ukáže zda všechny tvé repráky fungují... (např. front left, center, front right, rear left, rear right) ...
To že ti při hraní muziky nevydá ani hlásek opravdu problém není...
Určitě máš v SW balíku nějaký diagnostický nástroj a ten ti pomocí hlasu nebo zvuků ukáže zda všechny tvé repráky fungují... (např. front left, center, front right, rear left, rear right) ...
Ahojky!
J.S.
J.S.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyřešeno
Mám také reproduktory 5.1 a central mi hraje vždycky takže to není tím že by hrály jen při DVD se zvukem 5.1.
Zkus si stáhnout : http://www.download.com/Realtek-AC-97-W ... 79395.html
a tam si nastav v Speaker Configuration,6CH Speaker a dole je Swap Center/Subwoofer Output.To kolečko vedle toho,musí být modré.Potom dej Auto Test.Doufám že to pomůže,tak hodně zdaru
.
Zkus si stáhnout : http://www.download.com/Realtek-AC-97-W ... 79395.html
a tam si nastav v Speaker Configuration,6CH Speaker a dole je Swap Center/Subwoofer Output.To kolečko vedle toho,musí být modré.Potom dej Auto Test.Doufám že to pomůže,tak hodně zdaru

Intel E8400@3GHz - ATI Gigabyte HD4850 - 4 GB RAM 800Mhz - LG "22" flatron,2ms,LCD
Zpět na “Problémy s hardwarem”