DVD přehrávač

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: DVD přehrávač

Příspěvekod amaroun » 25 bře 2008 11:07

Já myslím, že všechny DVD přehrávače jsou v té najlacinější podobě za dva-tři roky na odpis.
Koupil jsem k nejlevnější LCD s HDMI vstupem nejdostupnější DVD přehrávač z HDMI výstupem http://www.nakupuj.com/gogen-dxhs-607-s ... rny/51281/ ale první kus se jim nepoved, tak vý¨měna a teď šlape už 3 měsíce, bez chybičky.

Reklama
amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 25 bře 2008 11:20

Zeppelin píše:Tak nejlevnější řešení které má vše co chceš jsem našel toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51842 ovšem o kvalitě Biostek mi není nic známo.......

Biostek je to samé co Gogen, viděl jsem na vlastní oči (stejné dálk.ovladače), co mi extremně vadilo a vadí, že at1)hlavní vypínač je jak u 50 let starého rádia, což jsem pochopil je úplné odpojení od sítě. at2, display je ukrutně malinký.

DeNNI
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod DeNNI » 25 bře 2008 14:41

Blue ray bych resil az bude lcd tv, zatim mam klasickou a pocitam, ze muj dvd prehravac uz dlouho nepobezi, mam thomsona a predtim jsem mel sencor a proto si radsi priplatim za pioneer, nez abych se pak tahal po obchodech s reklamacema, uz sencor jsem vracel jednou, thomson 2x a neuznali to a blbne porad, myslim, ze philips je asi na stejne technicke urovni jako thomsin, chtel jsem tedy zkusit sony, panasonic nebo pioneer, ale sony a panasonic nic levnejsiho s USB nemaji. Takze rozdil v kvalite obrazu a zvuku philips vs. pioneer nevidite tak markantni. Ptam se, protoze dkyz jsem reklamoval ten sencor, tak mi rovnou menili pristroj a bral jsem thomson a rozdil byl o dost vetsi, prestoze to byla nizsi trida prehravacu.
AMD Athlon(tm) X2 Dual Core Processor BE-2300, 2046 MB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB, 250GB HDD, 19" LCD Benq, DVD RW NEC, Win Vista Home Premium

DeNNI
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod DeNNI » 25 bře 2008 14:48

AMD Athlon(tm) X2 Dual Core Processor BE-2300, 2046 MB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT 256MB, 250GB HDD, 19" LCD Benq, DVD RW NEC, Win Vista Home Premium

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 25 bře 2008 18:14

U toho přehrávače opravdu záleží, jaký má převodník a také samozřejmě záleží na televizi jak to schroupne.Neboť když to napíšu hodně zkresleně tak rozlišení DV máš 720x576 ale na výstupu, tedy obraz na televizi má třeba je 705x550, protože prostě převodník to takto převedl, ale lidské oko to nepozná.Pokud dáš třeba FullHD u Blue ray 1920x1080, tak je to zase udávané maximum co z toho můžeš dostat, ale prakticky se ti to asi na televizi nikdy nezobrazí, ale to lidské oko to nepozná..Myslím že u levnějších přehrávačů je to jedno jaký typ zvolíš, jde +/- jen o design.A tyn bych si dopředu někde prohlédl.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”