Chci se konečně dostat k reinstalaci WinXP, kterou delší dobu odkládám. Co bych měl před smazáním staré zálohovat? Snažím se důležité věci ukladát jinam než do c/dokumenty, profily a poštu také. Zajímají mne zkušenosti jiných, jak na to bezbolestný přechod k čerstvému systému. Nebo kde najít na webu dobrou radu tohoto typu?
díky za radu
Petr
Reinstalace XP
Re: Reinstalace XP
No doporučuju mít někde na CD ovladače, jinak to nechám na tobě.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ty ovladače budeš určitě potřebovat :) .. jinak já mám widle rozdělený na 2 disky:
C:\ - systém + programy
D:\ - hudba, filmy, fotky, dokumenty, .. potřebný věci
proto je pro mě reinstal woken bez bolesti a bez ztrát
Stačí naformátovat C:\, nainstalovat widle+ovladače a doinstalovat programy .. o data na D:\ se bát a starat moc nemusím:)
Nevím, jak to máš ty:) .. určitě si zálohuj z komplu to, o co nechceš přijít
C:\ - systém + programy
D:\ - hudba, filmy, fotky, dokumenty, .. potřebný věci
proto je pro mě reinstal woken bez bolesti a bez ztrát

Nevím, jak to máš ty:) .. určitě si zálohuj z komplu to, o co nechceš přijít

Everybody lies so don't trust anyone. :)
Po reinstalcii WinXP - SP2 s pomocou originalneho CD prestanu fungovat aktualizacie. Po pokuse o aktualizaciu (automaticku aj manualnu) sa objavi hlaska: "Aktualizacia sa nezdarila..." Sucasne sa system pokusa neustale a opakovane aktualizovat. Donekonecna stahuje opravne subory a donekonecna opakuje, ze sa aktualizacia nezdarila. Chybu neriesia ziadne opravy vydane Microsoftom. Pomoze iba manualna oprava podla članku Microsoftu, ktory je vsak iba velmi tazko najst - bezne zadanie textu hlasky do Microsoftackeho vyhladavaca a informacii z ich znalostnej databazy nenajdu nic uzitocneho - aspon mne sa to nepodarilo.
[b]Podrobnu informáciu aj s navodom na opravu chyby najdes na: http://support.microsoft.com/kb/943144. [/b]
Stiahni si to este pred reinstalaciou, vytlac na papier a prve co po renistalacii spravis je korekcia chyby podla jedneho z uvedenych navodov. Usetris si mnoho nervov a najma casu.
[b]Podrobnu informáciu aj s navodom na opravu chyby najdes na: http://support.microsoft.com/kb/943144. [/b]
Stiahni si to este pred reinstalaciou, vytlac na papier a prve co po renistalacii spravis je korekcia chyby podla jedneho z uvedenych navodov. Usetris si mnoho nervov a najma casu.
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pic:myslím že vrskod už to vyřešil . jen chtěl upozornit na problém který s tím měl.
vrskod:já třeba tento problém nikdy neřešil.Takže bych to nepovažoval za obecný problém...
bluenite:zazálohuj si všechno na čem ti záleží...my ovšem nevíme co to je.Ovladače si stáhni z webu výrobce nové - většinou se to vyplatí.
vrskod:já třeba tento problém nikdy neřešil.Takže bych to nepovažoval za obecný problém...
bluenite:zazálohuj si všechno na čem ti záleží...my ovšem nevíme co to je.Ovladače si stáhni z webu výrobce nové - většinou se to vyplatí.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Zmazal som to
Naposledy upravil(a) vrskod dne 30 bře 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.
Sempron64 2800+ 1600MHz@2400MHz, sckt 754, K8N nForce 3/250, RAM 2x512 MB PC3200 Kingston (2.0,3,3,7), HT3, AGP, HIS Radeon 9250ViVo 128 MB, Win XP
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Toto jsem smazal : "vrskod - založ si nový vlastní dotaz - tento pak bude smazán!"
Omlouvám se! Pic
Omlouvám se! Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2135
-
od petr22