Klasické přihlášení Win XP
Klasické přihlášení Win XP
Prosim o radu jak se této hlášky zbavit a klasicky se přihlašovat úvodní obrazovkou, aniž bych dávál u trapného okna při startu pc uživatelské jméno a OK 

Re: Klasické přihlášení Win XP
Co si třeba přečíst tu hlášku a zařídit se dle ní?
No a myslíš si, že jsem to nezkusil ? Žádnou frázy netware jsem v kompu nenašel..
Prostě nevim co s tim...proto taky píšu sem 

Vážim si tvého odkazu, ale i ten mi nepomohl...služba netware tam není.... Zkoušel jsem ji zakázat přes msconfig..ale také nic, pořád opruzuje.
Naposledy upravil(a) hombi dne 26 bře 2008 18:13, celkem upraveno 1 x.
Použij jakejkoliv Tweak na windows XP .... tahle možnost je prakticky všude tam. Některé nabízí i možnost vytvořit vlastní vzhled těch oken přes grafiku po hlášky ...
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Stáhnul jsem tweak xp, ale nikde jsem to nenašel..ještě k tomu je celý anglicky, tak jsem to možná přehlíd...no hlavní komp to není, tak to zatim nechám plavat 

hombr píše:...služba netware tam není...
Ve vlastnostech připojení bys měl mít "Klient sítě Novell" nebo "Novell client". Máš to tam?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1604
-
od kecalek