Který je lepší ?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Elusive
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Který je lepší ?

Příspěvekod Elusive » 26 bře 2008 18:17

kuře píše:... já jsem si právě stáhnul ESET Smart Security a jasem s ním moc spokojený. Jen se mi neche kupov, Avast měl velkou výhodu tom, že byl free. Takže si budu muset sehnat creck nebo máte někdo creck na ESET Smart Security 3.0.642.0 abych ho nemusel hledat.
Díky na názory.

Máš pravdu, na co kupovat, když jde ukradnout? Cena je totiž opravdu závratná, nějakých 1.800,- na rok, jestli se nepletu...
Sežeň si "creck", šlehni si a bude ti dobře. A příště, než založíš téma, přečti si pravidla fóra...

Reklama
pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 26 bře 2008 18:26

Cena smart security není tak hrozná, koupil jsem 4 licence na 2 roky a vyšlo to na 5354 s DPH za vše.. Super cena, ne? Na dva roky, super ochrana !! Stačí se domluvit více lidí
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod kuře » 26 bře 2008 19:45

Je pravdou že 1800kč respektive 900kč pro studenta není mnoho, ale jako student počítám každou korunu - každá koruna dobrá.

Elusive: Můžu se jen zeptat jestli máš v PC veškerý programy, hudbu, vida legální. Nikdy jsi si nevypálil půjčené DVD z půjčovny? Pokud ano, tak smekám… Pravidla fora jsem četl, píše se tam o tom, že je na PC-help je zakázáno šíření nelegální obsah... Já nic nešířím ...
Kuře.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 26 bře 2008 19:55

OT, ale je slušné odpovědět.
1) Kouříš? Piješ? Chodíš za ženskejma? Na brigády? Utrácíš za HW? Co ti mám na to říct? Prostě pokud jsi s nějakým softem vyjímečně spokojenej (ESET SS je opravdu povedený), proč nepodpořit autory, když to nestojí pětitisíce? Je to jen tvoje věc.
2) Nikdo není svatej. Ale respektuju pravidla fóra (kradený soft se zde prostě neřeší). Víš?

Jinak ESET SS za ty prachy stojí. Peace. :wink:

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod kuře » 26 bře 2008 20:10

Nekouřím pač na to nemám peníze, nepiji pač nesmím, holky jsou gratis, na brigády nechodím, HW jsem dostal k narozeninám, co mi na to máš říci? Jak jednoduchý pravdu, stačilo by říci ano či ne. Používal jsem Avast kvůli tomu, že to bylo grátis a když chci pořádně vyzkoušet Noda, tak mi nestačí 30 dní. Potom si ho třeba koupím, ale když o něm nejsem přesvědčený ...

Pravidla respektuji ...
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 26 bře 2008 20:22

Pokud tě ESET SS nepřesvědčil, používej dál Avast (nejlepší free alternativa) a k tomu nějaký FW, třeba Comodo. S antispyware programů třeba S&D nebo AD-Aware.

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 26 bře 2008 20:45

Je pravda, že ani mě 30 dní testování NODa neuchvátilo. Vše začlo a také zkončilo tím, že prostě nefungovaly aktualizace, stáhli se tak průměrně jednou za 3 dny. Nešlo aktualizovat ani ručně, pořád to vypisovalo, že databáze je aktuální což nebyla pravda (kontroloval jsem na jejich webu). Tenkrát jsem se na to ptal na nějakým fóru a bylo mi řečeno, že ESET prostě dává přednost již zakoupeným verzím a až pak aktualizuje trial, co je na tom pravdy nevím. Také je možné, že mi to blokoval nějaký vir, tenkrát jsem na nějakou bezpečnost kašlal.

Pokud je pravda to první, tak to je dost smutné, protože když nezaujme trial proč kupovat plnou verzi že? TAkhle by pak zbytečně přicházeli o spoustu zákazníků, včetně mě....tenkrát mě to tak namíchlo, že od tý doby jsem už nezkoušel.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 26 bře 2008 20:47

Myslim,ze Freewarova kombinace Comodo+Avast+ST+Vidalia+Opera(Mozila) je velmi silna a u me osvedcena.samozrejme pokud bych chtel neco kupovat,tak Noda(,i kdyz moc neznam jejich FW a myslim si ,ze ST je jeden z nejlepsich)
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

kuře
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod kuře » 26 bře 2008 22:02

Děkuji všem, myslím, že jsem si již udělal obrázek :idea: a nějak se s tím poperu :evil: . Kuře.

PS: Když tak, napíši jak to dopadlo ...

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”