POKEC: Čím se vozíte ??? Vyřešeno
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: POKEC: Čím se vozíte ???
Tady je moje přibližovadlo. Alfa Romeo 155.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak sem hážu i mé modrásky a to Renault Clio RSi a Keeway Focus

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já jezdím tou mojí feldou,říkám jí "Šlupka",předtím jsem měl Mazdu 626 2.2i,to bylo super auto..Co jsem tu feldu koupil tak mě 2x nabourali asi ji radši prodám..

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja si vozim prdel v schade f kombajnu....
http://www.feliciaklub.cz/foto/clen/clen7130_001.jpg
http://www.feliciaklub.cz/foto/clen/clen7130_002.jpg
http://www.feliciaklub.cz/foto/clen/clen7130_001.jpg
http://www.feliciaklub.cz/foto/clen/clen7130_002.jpg
Visit: http://www.svedsketanky.cz
pikaso.andreas píše:A tohle uvidíte, když vás předjedu :-)
tomu ale sam neveris

jinak ja mam toyotu corollu g6r a rikam ji tak jed ty s****

jeste se obcas svezu touhle raketou

Naposledy upravil(a) m4rt!n dne 27 bře 2008 14:06, celkem upraveno 1 x.
schade 120 no ale jen po poli jelikož mě je 15 (skoro už 16) ale my kluci vám závidíme vám >18 tak si to kompenzujeme (zatím žádnej průser) no a za měsíc budu mít papíry a miťáska (Cagiva Mito SP 525)
to karlos: ten ventil má bejt tak ohlej nebo to máš po té bouračce??
to karlos: ten ventil má bejt tak ohlej nebo to máš po té bouračce??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi bude 16, a zavidím Vám 18+ , protože co vidím ty nový koncerny vozů, humus já radši stařičké , a to felda a o něco novější, škodovky a starší zase ne, takový ten střed. Samy rodiče mají Favorita, ale umřel, proto přesedlaly na octávku.
Na simsonka teprve papírky dělám, pač až od 16 na něj mohu. Nevadí otec průsery vyžejlí, je policajt
Na simsonka teprve papírky dělám, pač až od 16 na něj mohu. Nevadí otec průsery vyžejlí, je policajt

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pánové 18- nemáte co závidět. až zjistíte, jak se u nás jezdí, tak vás to nadšení přejde. bodový systém je "nepořádek" nehorázný a vůbec nemá žádný účinek. nedávno jsem přišel o dva body díky policistce, která asi dlouho neměla sex a byla nehorázně protivná.asi je to podle xichtu
vždycky se mi to podařilo ukecat
nebo jsem byl policistům pro smích kvůli své výšce a velikosti auta.smáli se mi zda vůbec vidím přes palubovku. jo a jinak začal jsem jezdit až od 20, protože jsem stejně jako zao rajtoval po poli a pak jsem musel jednou nutně přejet kousek po hlavní cestě a chytli mě a dva roky odklad na řidičák
hold blbosti se nevyplácí.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TO karlos: že by se nám potkal písteček s ventilkem??
TO memphisto: BMW X5?? No téda,čéče snad ti začnu i závidět
Ale je fakt,že v dnešní době to je nepoužitelný auto,moc žere a nikam se nevejde..
TO Zdena.Sladky: LOL kolo mě nenapadlo..taky mám..GT za 15tis.
TO kein: krásná Felda..gratuluju,že se ti povedlo jí udržet v mezích..některé jsou už chudinky sežrané..

TO memphisto: BMW X5?? No téda,čéče snad ti začnu i závidět

TO Zdena.Sladky: LOL kolo mě nenapadlo..taky mám..GT za 15tis.

TO kein: krásná Felda..gratuluju,že se ti povedlo jí udržet v mezích..některé jsou už chudinky sežrané..
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Favorit 136L Cilinka
Tak a tohle je moje vozítko :)
Peugeot 405 1.9i (91kW) rv. 1995.
*Spotřeba průměrně 7 litrů / 100km, s lehkou nohou za 5-6 - což je více než v pohodě. Peugeot RuleZ !
btw : Říkám mu jednoduše "Lvíček", což vychází ze znaku auta, a mého FOR FUN maňáska na zadním skle, kterého uvidíte když mě potkáte na cestě
Peugeot 405 1.9i (91kW) rv. 1995.
*Spotřeba průměrně 7 litrů / 100km, s lehkou nohou za 5-6 - což je více než v pohodě. Peugeot RuleZ !
btw : Říkám mu jednoduše "Lvíček", což vychází ze znaku auta, a mého FOR FUN maňáska na zadním skle, kterého uvidíte když mě potkáte na cestě

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
tak tohle je muj mazel..........přez zimu jsem ho hoooooooooooooooodně zanedbaval,ale jak vyleze mozol a bude sucho tak se do něj zase pustim,ještě ho čeka par změn ale snad se to zvladne

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”