Ahoj,
dával jsem PC na přeinstalování (víry) a ten pán, který to přeinstalovali mi aji uložil nějaké soubory z plochy.
Ovšem ty programy/aplikace nefungují (že), jenže když se podívám na disky, tak ten s 1 TB je už z cca 200 GB plnej. Jsou na něm totiž složky od těch aplikací. Takže když zapnu napr. Epic Launcher od fortnite, tak se nic neděje, jenže složka s tímto existuje na PC ( jsou v ní ani ty různé další soubory atd..). Chci se zeptat jestli to jde nějak přeinstalovat, nebo odinstalovat a zase nainstalovat.
Aplikace po přeinstalování
-
- Pohlaví:
Re: Aplikace po přeinstalování
Adresáře co nefungují klidně vymaž a nainstaluj si aplikace znovu.
Pokud máš jenom jeden disk, tak se taky mrkni po něčem jako Windows.old. Je to předchozí instalace systému Windows, kterou když smažeš, uvolníš si až 40GB, ale to záleží.
HP ProBook 4530s Notebook. Intel® Core i3-2310M Processor, Windows 7 Profesional 64bit ENG. Mobile Intel® HM65 Express Chipset, AMD Radeon™ HD 6490M 1 GB dedicated GDDR5 video memory, 1x4GB DDR3 PC3-10600 SDRAM (1333 MHz)
Ne, mám 2 disky. Díky za odpovědi. Nemáte nějaký tip, jak najít ty složky BÝVALÍCH aplikací a smazat je? Už v tom začínám mít bordel... ( nevím co funguje, co má fungovat, co je potřeba aby fungoval pc,.. ).
Mít na čerstvé instalaci WIN 200GB obsazeného místa na systémovém disku je totální šílenost. Jak psal ITCrowd, formát C je jediné řešení. Ten pán nadělal více škody než užitku... 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4553
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4294
-