GAmes po síti
GAmes po síti
Ahoj chtěl bych se zeptat, hledám nějakou hru která je na stilu bulánci ale aby se to dalo hrát ve více lidech a po síti ve škole po síti diky moc predem za odpovědi.. 

Intel Core 2 Duo E6850 3000 MHz; Dual DDR2 SDRAM 2GB; Biostar TP35D2-A7; NVIDIA GeForce 8800 GTS; Xilence power 600W
Re: GAmes po síti
Zaručenej je Worms Armageddon .... to momentálně už druhým týdnem hrajeme mi, vždy v 6 lidech ... a to je nám přes dvacet

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
My ve škole hrajeme CS 1.6. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jj to my taky po školní síti
máme univerzitní síť a jedem 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
není nad to si ve škole zařídit LAN párty a celej víkend pařit CS 1.6 a Q3A

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jj přesně.jednou jsme měli na výšce celovíkendový maraton v hraní CS 1,6 a Source o ceny a věčnou slávu
vyhrál jsem a sláva nikde 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MEphisto kdyz už jsme u tech her po sity nehrajes nahodou MU online???Jeden admin na jednom servru se jmenuje Mephis 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No a my nemůžeme ve škole nic , nová správkyně tam pěkně řádí , už odpálila v kabinetech internet . I přes to , že ve škole máme routery i za pět táců
. Jinak od té doby ,co máme VŠE logované ,tak se nikam nehnem , aplikace můžeme spoušťět jenom ty , které tam jsou tzn. word excel ... .No a v informatice nic neděláme , tak se nudíme .... Jsem si chtěl obejít server ,tak jsem dal do IE prohližeče adresu anonymouse.com , vyjelo to na mě s tím ,že pidanička nám zakázala všechny domény končící zkratkou .com
. Pak jsem si všiml ,že anonymouse má příponu .org a jelo se dál. Nakonec jsem si i přes to spustil youtube
,i když ve škole mají 50 firewallů,které to filtrují ,ale nelogují systém pc-server-server
. A je najednou toho víc k dělání. Jinak kdyby někdo věděl , jak nabootovat pomocí diskety do flasky , tak ať napíše . Ona totiž zakázala boot z usb ,ale ne z cd a ffd. Ale pšt!

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to Nodon: to né.to jsem ještě nehrál.jedině, co jsem byl admin, tak na World of Warcraft server Athena a Seal, jenže to už padlo. vytlačili mě z tama GM a začali si tam dělat co chtějí a nakonec se z free serveru stal placený
pokud nemáš zaplaceno, tak vůbec nečekej pomoc od admina a GM 

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
u nás je to podobné .. ale obejít se dá všechno :)
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tedka jsem zacal hrat na WoW ale zatim jsem nenasel poradnej CZ fun takze ten hraju na Wowbeez to je dobrej fun 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
vyzkoušej Seal Fun server nebo MystiQ jsou tam very high XP Rate
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2331
-
od pinzerce
Zobrazit poslední příspěvek
16 lis 2024 13:56
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 4929
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7626
-
od Renee
19 srp 2024 14:01
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4818
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-