Před víc jak týdnem jsem se ptal (asi to nějak zapadlo) na význam alternativních stylů Printonly, A, A+ a A++ – když je přepnu, nepozoruju žádnou změnu a po refreshi mi přes libovolnou volbu skočí styl printonly.
Teď jsem zkusil, co to udělá s předtiskovým náhledem a rozdíl pozoruju u printonly na straně jedné oproti všem ostatním.
Takže se ptám: Jaký přesný význam tyto alternativní styly mají?
A ještě jedna otázka: Jak to vypadá se skiny?
Přechod na PHPBB 3.0 - názory
Re: Přechod na PHPBB 3.0 - názory
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Myloš: ty alternativní styly by měly souviset s možnostmi v hlavičce fóra - Tiskový náhled a Změna písma (viz obrázek)

Pozor - Změna písma v hlavičce mění pouze velikost zobrazovaného písma pro celé fórum, nemá nic společného s velikostí písma pro psaní příspěvků!

Pozor - Změna písma v hlavičce mění pouze velikost zobrazovaného písma pro celé fórum, nemá nic společného s velikostí písma pro psaní příspěvků!
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Díky. Po přečtení výše citovaného kousku tvého příspěvku jsem hledal a nic v hlavičce nenačel. I četl jsem dál a teprve obrázek mě navedl.mikel píše:Myloš: ty alternativní styly by měly souviset s možnostmi v hlavičce fóra - Tiskový náhled a Změna písma
Jak už jsem napsal, jako celek se mi to po grafické stránce líbí, ale… Tolik různě zvýrazněných prvků má za následek, že vlastně není zvýrazněné nic.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ještě další věc mě zarazila – nechal jsem si (z úvodní stránky) zobrazit příspěvky bez odpovědí. Nad seznamem témat se mi objevil odkaz Zpět na pokročilé hledaní, což mě udivilo, protože jaké zpět, když jsem na pokročilém vyhledávání nebyl?
- Mýliti se je Myloš.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud dáš Zobrazit nezodpovězené příspěvky tak vlastně použiješ vyhledávání. Pokud mrkneš nahoru, tak se i fyzicky přepneš na záložku Hledat.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Delší dobu jsem tu nebyl a koukám kde jsem se octl.
Je to tu v novém kabátě, pár změn v menu, nastavení. Tváří se to příjemně akorát se bude chtít v tom trochu naučit chodit.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1393
-
od meda2016