Explorer atd..
explorer atd..
Potřeboval bych poradit používám internetový prhlížeč Operu a někdy Mozillu FireFox a nedávno mi začli vyskakovat různé internetové stránky za pomocí exploreru a furt to chce po mě, abyhc stahoval nějaké spyware a dokonce bez toho, abyhc něco chtěl stáhnout se mi stáhl do počítače nějaký spyware z kterého furt vyskakují různé cizí internetové stránky, které mě furt nutí něoc stáhnout atd.. a když vše vystornuju, vykřížkuji atd.. zachvíly se to obějeví zase.Dokonce se mi změnila i sama plocha na nějaký obrázek na, který když kliknu najede zase nějaká cizí stránka. prosil bych vás o radu, protože když dělám nějaký web a furt mi tu něco skáče se to fak nedá to samé i u her atd..
Naposledy upravil(a) m!key dne 30 bře 2008 18:13, celkem upraveno 1 x.
Explorer atd..
Potřeboval bych poradit používám internetový prhlížeč Operu a někdy Mozillu FireFox a nedávno mi začli vyskakovat různé internetové stránky za pomocí exploreru a furt to chce po mě, abyhc stahoval nějaké spyware a dokonce bez toho, abyhc něco chtěl stáhnout se mi stáhl do počítače nějaký spyware z kterého furt vyskakují různé cizí internetové stránky, které mě furt nutí něoc stáhnout atd.. a když vše vystornuju, vykřížkuji atd.. zachvíly se to obějeví zase.Dokonce se mi změnila i sama plocha na nějaký obrázek na, který když kliknu najede zase nějaká cizí stránka. prosil bych vás o radu, protože když dělám nějaký web a furt mi tu něco skáče se to fak nedá to samé i u her atd..
Re: explorer atd..
Pošli log z HJT (odkaz v podpise). A na ty odkazy, obrázky atd. nikdy neklikej, vedou na zavirované servery, kde se ti snaží podstrčit další viry.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A smaž duplicitní téma.
Explorer atd..
Ak si este nedal prescanovat pc antivirom tak to urob. Podla mna si nieco pochytil.Mal som podobny problem..napisalo mi ze je v mojom PC vir a otvaralo mi stranky s antivirmi na stiahnutie...a za kazdym boli dalsie trojany. Dufam ze mas nieco lahsie ako ja lebo ja som vyskusal asi 5 antivirov a kazdy nasiel vzdy nieco nove...potom sa to uz upokojilo.
Sry, toho jsme si nevšiml, že jswem vytvořil 2 téma bylo to asik lagama. BTW já, ale téma nemůžu mazat ne?
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”