Malování
Malování
Problém začal asi v době, kdy sem začal používat Microsoft Office namísto Open Office. Z nabídky Start se mi ztratilo malování. Zkusil jsem se podívat do: Přidat nebo odebrat součásti systému. V tomto okně bylo ovšem malování zaškrtnuté. Poradítemi, jak nejjednodušeji přidám malování zpátky do nabídky Start? Mám WinXP.
Re: Malování
Malování se ztratit nemohlo, hledej tu: Start > Všechny programy > Příslušenství > Malování
No vždyť to myslím jak uvádíš? Prostě Start > Všechny programy > Příslušenství > Malování neni.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
hledej soubor mspaint.exe. měl by bejt v system32. můžeš ho i napsat do Spustit 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jsou i lepší paint editory Adobe Photoshop CS3 corel draw atd. ,ale nejrychlejší je malování 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no lol
to máš pravdu že jsou, ale tady se opravdu řeší jen Malování, které je pro normálního usera naprosto dostačující.né každý si pro nakreslení nebo ořezání obrázku koupí Photoshop nebo Corel za 15k
PS:omlouvám se za spam, ale tohle jsem si nemohl odpustit

PS:omlouvám se za spam, ale tohle jsem si nemohl odpustit

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Potom tam máš/měls viry, Malování jen tak samo od sebe nezmizí, ani jeho zástupce, pokud sis ho nesmazal sám.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”