Praskanie v reprakoch
Praskanie v reprakoch
Dobry den, mam zostavu GENIUS SW-HF 5.1 5005, najprv mi pri zvysenej hlasitosti piskali ale to som vyriesil ztlmenim vstupov, zaroven mam problem s tym, ze ked pocuvam hudbu tak v reprakoch sem tam slabo praskne ako keby preskocila iskra statickej elektriny dost ma to stve...prosim poradte co s tym.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Praskanie v reprakoch
Nebudou už třeba staré?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Souvisí nějak praskání s momentální hlasitostí?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Prská to jen při přehrávání?Nebo třeba i při zvucích ve Windows?Mě takhle prskaly repráky i při přecházení mezi složkama nebo při vypnutí přehrávače.Pomohli mě nové ovladače,prskání je pryč.. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
gargynko píše:Dobry den, mam zostavu GENIUS SW-HF 5.1 5005, najprv mi pri zvysenej hlasitosti piskali ale to som vyriesil ztlmenim vstupov, zaroven mam problem s tym, ze ked pocuvam hudbu tak v reprakoch sem tam slabo praskne ako keby preskocila iskra statickej elektriny dost ma to stve...prosim poradte co s tym.
Já ti neporadím ale snad tě navedu na kolej..zvlastní zkušenosti..mám to samé,všimni si když se vypne lednička(do uspory)myslím že zrovna namražuje,a v tu chvíli to lupne,nebo něco jiného co je napojeno na okruh v bytě.Vubec sem ti neporadil ale vím oco asi jde.Tak že elektrikáři sem
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to, že jsem prozatím jediný elektrikář, který vyslyšel výzvu.
Ano, to je možné...
To samé se děje u mé soustavy v ložnici, kdy mám u set top boxu, 5.1 od Logitechu. Když se v koupelně, nebo kuchyni rozsvítí zářivka, zaprská v bedýnkách
Ano, to je možné...

To samé se děje u mé soustavy v ložnici, kdy mám u set top boxu, 5.1 od Logitechu. Když se v koupelně, nebo kuchyni rozsvítí zářivka, zaprská v bedýnkách

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle řešilo hodně lidí a myslelo si že je to bednama . většinou byl problém s elektřinou v bytě - špatně odrušené spotřebiče,vyšší frekv.pole atd atd . (dokonce někdo na tom údajně slyšel i rádio -rusky mluvící nebo co)
problém je opravdu v bytě se spotřebiči nebo špatně odrušenýmy dráty napětí a jen vijímečně to bylo na reklamaci (že to začalo dělat časem po delší době)
problém je opravdu v bytě se spotřebiči nebo špatně odrušenýmy dráty napětí a jen vijímečně to bylo na reklamaci (že to začalo dělat časem po delší době)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
pri nizsich hlasitostiach to nepocujem pocujem to iba ked pocuvam hudbu...mimochodom mam integrovanu zvukovu kartu na doske ASUS A7V8X-X pocitac raz prezil blesk (odisla iba integr. sietovka) nemoze to naozaj byt tou "preblesknutou" zvukovou kartou?
edit: myslim ze spotrebicmi to asi nebude pretoze pri tej vyssej hlasitosti to pri jednej pesnicke (cca 5 minut) urobi aspon niekolko 10 krat
edit: myslim ze spotrebicmi to asi nebude pretoze pri tej vyssej hlasitosti to pri jednej pesnicke (cca 5 minut) urobi aspon niekolko 10 krat
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jen mě tak napadlo, není chyba ve špatně vypáleném CD? Přehrávač v mém autě má občas problémy s některými páleninami a pak také prská.
nie nie mam to ako MP3 v PC...fakt som uvazoval ze ci by to nemohlo byt tou integrovanou zvukovkou... a este ked do kompu vrazil blesk... co myslite?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Mám obavy, že v tomto konkrétním případě ti nikdo nic nezaručí, stejně jako nic není nemožné. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dělají to jen MP3 nebo i něco jiného? Filmy hry?... Zkus jiný přehrávač...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”