Bojácnost u her
Re: Bojácnost u her
Nejlekavější byl asi bezesporu FEAR, mno ale takovej BioShock v kanálech, a když slyšíte Slicera jak kolem vás někde škrabe háky o zeď, a nevíte odkud z kterého tmavého rohu na vás vybafne...:) žúžo
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já se strašně bojím v GTA SA policajtů,že mě zase chytěj.. 

Ezopino:
S tím Call of Cthulhu máš úplnou pravdu, co se týče atmosféry, tak tahle hra nemá konkurenci. Není to jako FEAR nebo DOOM kde kosíš hnusáky co skáčou ze všech směrů. První zbraň je ve hře tuším až někdy ve třetině, takže to opravdu není žádná řežba... Nejlepší byla mise, kdy jsi byl v tom hotelu a přišli si pro tebe a ty jsi musel utíkat pryč a navíc za sebou zamykat a zabedňovat dveře. To byl opravdu památný herní moment
Jinak se mi na hře moc líbilo, že na obrazovce nabyly žádné ukazatele zdraví, munice atd. Prostě nic, co by kazilo atmosféru a zážitek ze hry.
S tím Call of Cthulhu máš úplnou pravdu, co se týče atmosféry, tak tahle hra nemá konkurenci. Není to jako FEAR nebo DOOM kde kosíš hnusáky co skáčou ze všech směrů. První zbraň je ve hře tuším až někdy ve třetině, takže to opravdu není žádná řežba... Nejlepší byla mise, kdy jsi byl v tom hotelu a přišli si pro tebe a ty jsi musel utíkat pryč a navíc za sebou zamykat a zabedňovat dveře. To byl opravdu památný herní moment

Přidám taky jeden svůj zážitek, kdy jsem se nejvíc lekl u počítačové hry. Bylo to kupodivu asi před 22 lety u osmibitového počítače Atari 130XE a u hry Rescue on Fractalus. Dneska už dávná historie. V té hře šlo o to, že člověk létal výsadkovým modulem mezi horama na cizí planetě a zachraňoval ztroskotané kosmonauty. Problém byl ten, že občas místo kosmonauta přišel vetřelec, kterého jsem musel zabít, jinak začal tlouct do okna lodi, to rozbil a hra končila. Problém byl ten, že vetřelci se objevovali až od vyšších úrovní. Navíc jsem měl černobílou TV a nerozeznal jsem tak zelené přilby vetřelců. Tak jsem hrál asi dvě hodiny, dostal jsem se postupně do úrovně, kde byl první vetřelec. Přistál jsem s modulem, čekal na kosmonauta, který vždycky přišel k lodi a zaťukal na dveře. Najednou místo ťukání se v okně modulu objevila hlava s patřičným hnusńým zvukem "UUÍÍÍÍÍÍÍ" a tlukot do okna. Lekl jsem se tak strašně, že jsem chvíli nebyl schopný slova, ztuhnul jsem jak dřevo, absolutně jsem to po dvou hodinách klidného hraní nečekal. Do dneška na ten úlek vzpomínám, horší jsem u počítače ještě nezažil. Přiznávám, že Doom 3 jsem poté, co mi kámoš líčil, jak se u něj bál, nehrál. 

Vy jste ale strašpytlíci, já se sice někdy leknu, ale že bych se z toho bál v reálu... 

to SAJMON:
no to teda, hooooodně hustá atmosféra v téhle hře. DOporučuji všem a hrát až tak od půlnoci, nebo v zimě, když je brzy tma a se sluchátkama (mám PC v ložnici a ženuška už většinou spí), nebo 5+1 bednama
To je potom zážitek. Přesně tak, nic nekazí pohled na monitor a na hru samotnou, žádné ukazatele. Hodně vyhcytané je zde také léčení. Na specifické poranění specifické ošetření. A opravdu musíš zvážit v pozdější části hry, jestli si ováže zlomenou nohu, abys mohl utíkat, nebo zda si zpevníš přeraženou ruku, abys mohl střílet. Hustá hra FAKT :-))) a hlavně stále hodně ponurá atmosféra:-))
to RADBEN:
ty brďo, taky si na to pamatuju, ale to bylo spíš leknutí, než aby se člověk bál. Byli jsme na gymplu na praxi v jednom podniku a tam měli to samý Atárko (ATARI). Fraktalus byla huste lekavá gameska:-))) To máš recht, Cecilko :-)))
no to teda, hooooodně hustá atmosféra v téhle hře. DOporučuji všem a hrát až tak od půlnoci, nebo v zimě, když je brzy tma a se sluchátkama (mám PC v ložnici a ženuška už většinou spí), nebo 5+1 bednama

to RADBEN:
ty brďo, taky si na to pamatuju, ale to bylo spíš leknutí, než aby se člověk bál. Byli jsme na gymplu na praxi v jednom podniku a tam měli to samý Atárko (ATARI). Fraktalus byla huste lekavá gameska:-))) To máš recht, Cecilko :-)))
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...
Kein je hustej strašpytel ... ten se dokonce na horrory nedívá a brutální hry nehraje, jelikož by se potentoval 

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
No, jednoznacne F.E.A.R. , ked som bol u kamosa a on mi to ukazal tak ja som mu po minute povedal nech to vypne:D
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
Half-life:episode2 jak sem lezl po žebříku a vybaf na mě kámoš. 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
s.t.a.l.k.e.r
když hrajete od rána a po jedné na vás vybafne zombie z rohu nebo pes .... super atmosféra
jinak ten hellgate london je oničem atmosféra ne ho...
deletuju z hdd

jinak ten hellgate london je oničem atmosféra ne ho...

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Hej tak ten FEAR musim zkusit chci se po*rat co nejvic