Dobrý den, mám problém s win XP.
Při závěrečné fázi instalace firewallu Comodo Firewall Pro 3.0.18.309 sem byl vyzván k restartu počítače, tento dotaz sem potvrdil a pc se restartovalo, po té to vypadalo jako standartní spouštění systému až po moment, kdy se zobrazilo logo win XP. Pak se počítač sám znovu restartoval, bez jakéhokoli mého zásahu. Zkoušel sem ho vypnout a zapnout, ale průběh je stále stejný... restartuje se pořád dokola. Poraďte mi prosím jak mám postupovat abych spustil win a nedošlo ke ztrátě dat, nebo alespoň aby počítač fungoval i bez nich. Děkuji za radu
XP restart stále dokola, co s tím?
XP restart stále dokola, co s tím?
Vista Home Premium x64, ASUS F3SC-AP371, Core 2 duo T5550 1,83 MHz, RAM 2GB, N8400 128GB, 160 GB
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: XP restart stále dokola, co s tím?
Počítač bude určitě fungovat po novém nainstalování windowsů ale to bych volil jako poslední možnost.I když systém přepneš do nouzového režimu pořád se restartuje?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
dostanu se jen do biosu, kde najdu nouzovy rezim? nejsem zrovna odbornik...
Vista Home Premium x64, ASUS F3SC-AP371, Core 2 duo T5550 1,83 MHz, RAM 2GB, N8400 128GB, 160 GB
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
při startu počítače mačkej F8 a z nabídky spuštění vyber stav nouze
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dik, do nouzoveho rezimu se dostanu, zalohuji si data a pak musim preinstalovat win?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych zkusil v tom nouzáku provést kontrolu antiverm, zda to nedělá nějakej vir.Možná bys mohl poslat log někdo se ti tu na to mrkne 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Spíš bych v nouzovém režimu přenastavil firewall, nebo ho odinstaloval ...
Tohle se mi taky stalo, ale měl jsem to horší, nepustilo mně to ani do nouzového režimu, udělal to virus, o data sem přišel (asi 3-4 designy webů) a nějaký blbůstky a velký hry, třeba Lineage 2. Takže bych zkusil antivir, odinstalovat ten firewall (odkud jsi ho stáhnul? je možné že byl zavirovaný), log, CCleaner a doufat že to rozchodíš...
Mě to udělalo AVG 8. Tak jsem dal znovu AVG 7.5, ale ty už nebyli schopni natáhnout aktualizace virové databáze, psali chybu. Dal jsem novější verzi AVG 8 a znova tuhnutí PC. Tak od té doby jedu na NODu 

no, najprv ako tu kolegovia hovorili by som odinstaloval firewall a nahradil ho inym(kerio,outpost),potom by som ho skontroloval antivirom,a ked uz to nepomoze, skus este iny, a ked uz fakt ani to nepomoze, preinstaluj windows...a pri tom najhorsom mozes mat staru alebo,,ojazdenu":D zakladnu dosku(ten problem som mal ja)...je mozne ze si si s firewallom stiahol ten virus...
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji udělat kontrolu disku s opravou chyb, případně kontrolu paměti programem Memtest.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2260
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4350
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”