Příspěvekod muffy » 28 srp 2018 19:33
Kecy na začátek:Ahoj,
Mám case s místem na 2x 3.5 HDD a 2x 2.5 HDD. Jeden 3.5 slot je zaplněný 1TB a jeden 2.5 má SSDčko s OS.
Vzhledem k tomu, že mám volný už jen jeden 3.5 slot, tak když už kupuju nový HDD, tak chci ať je velký, ať po chvíli nemusím kupovat další, ale dražší 2.5.
Vždy a všude mám problém s nedostatkem místa, vše hned zaplním a samozřejmě všechna data potřebuju že jo

Hodně hraju hry, na filmy a seriály se koukám ve vysoké kvalitě, což ovšem stojí mnoho GB místa na jeden film, po zhlédnutí je nemažu, protože se na ně po čase koukám znova a stahovat to zase několik hodin nechci

Taky seeduju torrenty,což je další obrovský žrout místa. Takže čím větší, tím lepší, 3TB bych využila podle mě.. 2TB by ale mohl stačit.. nevím.
Otázka: Není zbytečně riskantní kupovat 3TB? Když se pokazí 1-2TB tak je to smůla, ale u 3TB už to člověka prostě štve. Normálně bych koupila 2 menší místo jednoho velkého, ale jsem limitována jen jedním slotem.Díky!
Systémový inženýr (správa serverů) v Tieto, studentka informatiky na VŠB
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GPU: Gigabyte Nvidia GTX 1070 8GB, CPU: AMD Ryzen 5 1600 (12 threads, TB 3.6 Ghz), RAM: 2x 8GB, SSD: A-data 256GB, HDD: Seagate 1TB+2TB, MB: Asus PRIME B350-PLUS, zdroj: SEASONIC Focus Plus 550W
Klávesnice: ASUS Cerberus Arctic, Myš: Logitech g502 SE, Headset: HyperX Cloud Drone