Co máte rádi za muziku? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

S/M_Show
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Marpo = Zloděj?

Příspěvekod S/M_Show » 06 dub 2008 17:52

Koja píše:Hmmm memphisto a kde jako máš moje techno, trance, house, hardstyle a další? :evil:

Btw, jak vznikl hip hop .. přišel popovej černej zpěvák na scénu, zakuckal se, začal prskat, chrchlat a kašlat do mikrofonu a mávat rukou ve vzduchu, aby mu šli pomoct .. a ostatní mysleli, že je to jeho novej styl, tak ho začali napodobovat :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wdHhE_9omr8
PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.

Reklama
Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Tholus » 06 dub 2008 18:04

:lol: Jak si vždycky hopeři o sobě myslej že jsou kingové... Kecat do mikrofonu básničku umí každej....

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 06 dub 2008 18:08

hm tak mi je asi 10 - 15.Já hip hop moc rád :inlove: a už moc dlouho.Akorát že ten normální tzn. ne Marpa ubožáka.
Spíš mi lezou na nervy vyvoněný diskanti,vožralý metly,houseboyové s tunou gelu na hlavě a melírem,příznivci Daniela Landy a většina rockerů...

P.S.Techno je všechno,s technem i zdechnem... :oha: :lol: :lol:
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 dub 2008 18:15

Weslo je vysloužilý veterán.přesluhuje :smile: né v poho. některé písničky se dají poslouchat.jinak šampóny a smažky taky moc nemusím. jakmile si vzpomenu na HIP HOP, tak se musím smát mojí spolužačce, protože mi strašně připomíná ty ženské v těch videoklipek. moc v zadku a na hrudníku ale v hlavě nic.kývají tam jako oslice hlavou nahoru a dolů. no škoda slov :smile:

to Weslo: můžeš posoudit sám.někde na tom meilu je :lol: . jméno Monika
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 06 dub 2008 18:17

myslim,že muziku lze hodnotit jako chytrou nebo hloupou napříč styli- s vyjímkou dechovky a operety :smile:
(ta je snad fakt blbá vždycky)

exámpl můj: rep-nemusim,ale když sem slišel soundtrack z Ghost Dog - Cesta samuraje-no,mňam

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 06 dub 2008 18:19

Náhodou,nechte Evu a Vaška bejt..jsou třída,ani nevíte jak trhají rekordy v zahraničí a jak mají nahrabáno..u mě jsou prostě ruleeeeezzzzzz :lol: :lol: :lol:

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 06 dub 2008 18:20

Weslo: Ještě jsi zapoměl dodat: namachrovaný hopery, který nemůžou utíkat a který choděj jak mimozemšťani. :lol:

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 06 dub 2008 18:21

to je pro ty,kterým už není dvacet let,kterým už není ani dvacetpět a obrůstá je mech :wink: heh!
bigbít je bigbít a pro mě artrock,pls :bigups:

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 06 dub 2008 18:57

Metal forever!! :bigups: :D :inlove:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

FrostWork
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod FrostWork » 06 dub 2008 19:02

Asi budu neoblibenej protoze sleduju diskanty nema nikdo rad... Ale nevadi disko mam rad a posloucham ho denne hlavne oldies to novy radobydisko mi nic moc nerika. I ja sem si prosel evoluci: Vcelka Maja, Smoulove, Aqua, pak dlouho nic a rana z nebes PUNK. Hrozna era nerad na to vzpominam dlouhy vlasy koncerty nekde na loukach a venkovnich hospodach. A ted spokojene muzu rict ze disko upraveny podniky vsecho uhlazeny, sice obcas trochu drazsi nez by si penezenka prala ale vzdycky sem spokojenej. Hezky vybaveni, prijemna muzika, dobry drinky a hezky holky. Nepatrim k tem diskantum ktery tady opomijite nagelovany vlasy, barevna kozena bunda, boty do formule a rifle stazeny mezi pulky. Rekneme ze vseho trochu. Dulezitej je styl a elegance! Prehnana vyhranenost vede k nenavisti jinych "ras". Sem spokojenej takovej jakej sem, nepomlouvam hudbu nikomu, proste na kazdyho ma ucinky jina hudba. Dulezity je mit svuj STYL!

PS: Pripominam, že styl a elegance je nedulezitejsi! :bigups:
S pozdravem Samozvany Kral FrostWork 1. receny dokonaly!

Intel Pentium 4 CPU 1600, 256MB RAM, RADEON 7000 SERIES. Komp starej X let stal 70000,--Kc ted po nem ani pes nestekne :D

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 06 dub 2008 19:10

Jako upřímně .. nic proti HIP HOPu .. nic proti kvalitnímu HIP HOPu .. ale všechno proti tomu, co se denně pohybuje po ulicích ve městě .. kšiltovka na bok, hadry XXXL a větší, huba plná keců, mozek žádnej .. už jenom kvůli takovejm plno lidí odstuzuje hipec bez předešlého poslechu:)
No, nevím, co si vy představujete pod slovem diskáči :lol:
To Weslo : tak ode dneška mě nebudeš mít rád, protože na Landu nedám dopustit :) .. ty snad nepatříš k těm, kdo s rukama na očích a uších budou furt tvrdit, že je to nácek?
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 06 dub 2008 19:40

Mame ve tride, presne takovyho toho debilka rozkrok na zem, ze sotva chodi, mozek zadnej...na nej vzdycky udelam takovej ten jejich pohyb rukou (ja tomu rikam sterace) a reknu romano hip hop a uz mi nadava jakej sem curak...toho proste vyprovokuje uplne vsechno :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    5672
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”